Avstralska zvezdnica Kylie Minouge se je razšla s svojim partnerjem

Magazin 07. Feb 202313:29 1 komentar
Kylie Minogue
Profimedia

Priljubljena pevka je bila pet let v zvezi s Paulom Solomonsom, nekdanjim kreativnim direktorjem britanskega GQ-ja, a zdaj sta se razšla.

Kylie Minouge se je po letih življenja v Veliki Britaniji vrnila v Avstralijo, natančneje v Melbourne, medtem ko je Paul Solomons ostal v Londonu, poroča Daily Mail.

Oba sta si prizadevala, da bi njuna zveza obstala, a je bil izziv očitno prevelik. “Kylie in Paul sta se res trudila, da bi vse skupaj delovalo, a na koncu je bila 11-urna časovna razlika usodna,” je dejal neimenovani vir za britanske medije. Isti vir še dodaja, da Paul ni mogel kar odpotovati v Melbourne, ko je med njima prišlo do trenj.

kylie Minogue
Profimedia

Zdaj nekdanji par se je spoznal leta 2018 prek skupnih prijateljev, čez nekaj mesecev pa sta javno objavila, da sta skupaj. Predlani se je izvedelo, da sta se zaročila, a nato se je izkazalo, da to ne drži. “Zelo je prijetna, navdušena sem, da sta se zaročila. To je zelo razburljivo, a ne smem povedati več. Spoštujem svojega sina in preveč spoštujem Kylie, da bi še kaj povedala,” je takrat dejala Paulova mačeha Gloria. A pozneje so pevkini tiskovni predstavniki to zanikali in potrdili, da se par ni zaročil.

54-letna pevka je lep čas živela in delala v Veliki Britaniji, leta 2021 pa se je preselila nazaj v Avstralijo. V javnosti so Kylie in Paula skupaj nazadnje opazili maja lani, in sicer na premieri filma ABBA Voyage v Londonu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje