Bajne vsote zavarovanj: milijarda za noge in milijoni za dlake na prsih

Magazin 23. Maj 202212:15 0 komentarjev
Mariah Carey
Profimedia

Zavarovanje. Nekaj, s čimer ljudje največkrat zavarujemo svoje avtomobile, hiše in življenja. A zavarovanja še zdaleč niso namenjena le temu, vsaj v zvezdniškem svetu ne.

Številni zvezdniki so si status ustvarili tudi ob pomoči nekaterih delov telesa, glasbeniki tako zavarujejo svoje glasove, manekenke noge … Predstavljamo vam nekaj najbolj vrtoglavih zvezdniških zavarovanj.

Rihanna

Slovita pevka z Barbadosa je svoje noge zavarovala za milijon ameriških dolarjev, to dejstvo pa ji je dolgo uspelo ohraniti zase. Odločitev naj bi sprejela potem, ko je osvojila Gillette’s Venus Breeze Celebrity Legs of a Goddess award (Gillette’s Venus Breeze zvezdniške noge boginje) leta 2007.

Rihanna
Profimedia

Miley Cyrus

Za milijon dolarjev je zavarovan tudi jezik pevke Miley Cyrus, pevka pa je zavarovanje sklenila po nastopu na VMA 2013. Vse od takrat pevka pogosto ob fotografiranju na plano pomoli svoj jezik, kar je postal njen zaščitni znak.

Miley Cyrus
PROFIMEDIA

Keith Richards

Kitarist skupine Rolling Stones je svoje roke zavaroval za 1,6 milijona dolarjev, ni pa znano, ali sta zavarovani obe ali zgolj ena sama. Spet drugi trdijo, da gre le za srednji prst na levi roki, ki je bistvenega pomena pri igranju kitare.

Keith Richards in Patti Hansen
Profimedia

Madonna

Razvpita pevka je svoje prsi pred časom zavarovala za vsoto dveh milijonov ameriških dolarjev, saj je prepričana, da bi njena kariera utrpela drastične posledice, če bi se njenemu oprsju karkoli zgodilo.

Madonna
Profimedia

Heidi Klum

Manekenka je pred leti, ko je sklenila zavarovanje za svoji dve nogi, dvignila veliko prahu. Vitki nogi, ki sta Nemki prinesli zavidanja vredno premoženje, sta zavarovani za 2 milijona dolarjev. Po nekaterih navedbah naj bi bila desna noga vrednejša od leve, na kateri je tudi drobna brazgotina.

Heidi Klum
Profimedia

Bruce Springsteen

Ameriški pevec se lahko zahvali izjemnemu glasu, s katerim si je ustvaril zavidanja vredno kariero. Springsteen je že v 80. letih minulega stoletja svoj glas zavaroval za kar 6 milijonov dolarjev.

Bruce Springsteen
Profimedia

Tom Jones

Glasbeni šarmer, ki je dolgo šibil kolena ženskim oboževalkam, se je odločil zavarovati svoje prsne dlake. Leta 2009 so namreč mediji razkrili, da so te zavarovane za kar 6,9 milijona ameriških dolarjev. Razlog za to pa tiči v tem, da so se številni oboževalci posebej potrudili, da bi mu izpulili vsaj kakšno. Tako, za spominek.

Tom Jones
Profimedia

Daniel Craig

Nekdanji James Bond se je odločil zavarovati kar celotno telo. To ni nič nenavadnega, saj je igralec med snemanjem filma Bondove franšize Kvantum sočutja izvedel kar nekaj kaskaderskih kadrov. V ta namen je sklenil zavarovanje za 9,5 milijona dolarjev.

Daniel Craig
Profimedia

Kim Kardashian

Okrogla zadnjica starlete iz klana Kardashian je zavarovana za 21 milijonov dolarjev, kar ne preseneča, saj si je zvezdnica resničnostnega šova prav po njeni zaslugi zgradila uspešno kariero. Kot dodatek naj povemo, da zvezdnica na dan zapravi 5 tisoč dolarjev le za šiviljo, ki njena oblačila v celoti prilagodi njeni zadnjici.

Kim Kardashian
Profimedia

Julia Roberts

V Hollywoodu ni lepšega nasmeha, kot je nasmeh prekrasne Julie Roberts. Ena najbolje plačanih igralk na svetu je tako svoj nasmeh zavarovala za vrtoglavih 30 milijonov dolarjev.

Julia Roberts
Profimedia

Taylor Swift

Če ste mislili, da je Heidi Klum sprejela dobro odločitev, ko je zavarovala svoje noge, boste presenečeni nad vsoto ameriške pevke Taylor Swift. Glasbenica je namreč pred turnejo 2015 zavarovala svoje noge, in sicer za vesoljnih 40 milijonov.

Taylor Swift
Profimedia

Mariah Carey

Verjetno največja rekorderka med zavarovanji pa je pevka Mariah Carey. Njen glas je namreč zavarovan za kar 35 milijonov dolarjev, še bolj pa je glasbenica ponosna na svoje noge. Te je zavarovala za kar milijardo dolarjev.

Mariah Carey
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.