Baldwinovi: Prvi utrinek družinske idile s 7 otroki

Magazin 07. Okt 202214:30
Hilaria Baldwin
Foto: Profimedia

Hilaria Baldwin, ki je pred slabima dvema tednoma rodila hčer Ilario Catalino Ireno, svojega sedmega potomca z Alecom Baldwinom, je objavila prvo fotografijo njihove povečane družine.

“Naša prva fotografija z najmanjšimi Baldwini! Kakšno sanjsko moštvo Baldwinčkov,” je pripisala k prisrčni podobi, pozabila pa ni omeniti niti Alecove prvorojenke, zdaj 26-letne Ireland, ki se mu je rodila v razmerju z igralko Kim Basinger.

38-letna Hilaria in 26 let starejši Alec imata, kot omenjeno v uvodu, skupno 7 otrok: sinove Eduarda Paa Lucasa (2), Romea Alejandra Davida (4), Leonarda Angela Charlesa (6), Rafaela Thomasa (7) in hčere novorojenko Ilario, enoinpolletno Mario Lucio Victorio ter Carmen Gabrielo (9).

V odprtem pismu, s katerim je pospremila video dojenčice, je Hilaria hčeri sporočila, da so presrečni, da je prišla v njihova življenja. Dodala je, da tako njeno lastno kot hčerino ime pomeni srečo, da ju druži ta povezava, pa ji je v čast.

Odkrito je spregovorila tudi o izčrpanosti, ki spremlja čas, ko v družino pride novorojenček, in zapisala, da se z Alecom trudita biti kar najboljša starša naraščaju, biti kar najbolj prisotna in aktivna.

Strokovnjakinja za jogo in zdrav življenjski slog je povedala tudi, da se trudi biti sočutna tudi do svojega telesa in se vsake toliko časa opomniti, da je ravno rodila, hkrati pa vzdrževati družinsko ravnovesje, a da ji to ne gre vedno najbolje od rok.

“Res je boleče, kadar se mi zdi, da ne dajem dovolj sebe vsem svojim otrokom,” je sklenila Hilaria, ki je objavila tudi zgodbo, v kateri doji Ilario, medtem pa ji Alec kot zgledni soprog masira hrbet.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.