Barron Trump prvič od blizu: “Izjemno pameten in duhovit fant”

Magazin 15. Apr 202415:47 0 komentarjev
Barron Trump
Foto: JWaller7/X

V začetku aprila je na spletu postala viralna fotografija 18-letnega Barrona Trumpa, ki je nastala na posesti Mar-a-Lago. Čeprav o sinu nekdanje slovenske manekenke Melanie Trump in nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa v javnosti ni znano veliko, so se o osebnosti najstnika razgovorili na podkastu PBD, ki ga vodi ameriški poslovnež Patrick Bet-David. 18-letnik je po pripovedovanju izjemno pameten, duhovit, sarkastičen, predvsem pa prizemljen.

V začetku aprila je po spletu zakrožila fotografija 18-letnega Barrona Trumpa. Fotografijo, ki jo je na družbenem omrežju X objavil jeklarski magnat Justin Waller, si je do danes ogledalo slabih 43 milijona ljudi.

Na njej Barron pozira skupaj z Wallerjem, podjetnikom Patrickom Bet-Davidom, MMA borcem Colbyjem Covingtonom in 17-letnim Bojem Loudonom – njegovim prijateljem, ki je sin konservativne komentatorke Gine Loudon.

Največ pozornosti je zaradi višine požel prav Barron, ki je s svojimi 200 centimetri najvišji na fotografiji.

O večerji so se nedavno razgovorili tudi v podkastu PBD, ki ga vodi ameriški poslovnež Patrick Bet-David in je dostopen na YouTubu. Kot je v podkastu povedal Bet-David, ga je na večerjo na očetovo floridsko posestvo Mar-a-Lago povabil Barron, saj da je velik oboževalec njegovih podkastov. Bet-David je priznal, da ga je zelo zanimalo, kakšen je v resnici 18-letnik.

Voditelj in njegovi gosti, ki so bili na večerji prav tako navzoči, niso skoparili s hvalospevi najstniku. Trump naj bi bil po pripovedovanju v podkastu prava zvezda večerje. Opisali so ga kot zelo pametnega, duhovitega in dobrega poznavalca politike. Vmes med večerjo naj bi poskrbel za smeh tudi tako, da se je hudomušno pošalil na očetov račun. V nekem trenutku je namreč večerjo zmotila glasna glasba in ko so se gostje vprašali, od kod tak hrup, je Barron dejal, da je DJ njegov oče. Kot je povedal Barron, njegov oče zelo rad posluša glasbo, in to zelo na glas, “da se cela hiša trese”.

Družina Trump
Družina Trump na pogrebu Amalije Knavs, mame Melanie Trump. (Foto: PROFIMEDIA)

“Smešen, sarkastičen, zabaven”

Gostje so dodali, da je Barron kljub bogastvu prizemljen najstnik. Goste na večerji je med drugim zabaval tudi z družinskimi anekdotami. “Zelo je prizemljen, sarkastičen, smešen in hiter z odzivi,” so še dejali v podkastu.

Sin nekdanje slovenske manekenke Melanie Trump in nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa je 20. marca dopolnil 18 let. Znano je, da je Melania s sinom, ki zna tudi slovensko, izjemno povezana. Tako je del Trumpovega predsedniškega mandata preživela stran od moža, da je lahko Barron šolsko leto dokončal v New Yorku. Viri blizu družine so v preteklosti za revijo People dejali, da je nekdanja prva dama ZDA zelo zaščitniška do svojega edinca, še posebej ob pestrem dogajanju okoli vnovičnega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!