Beatrice Borromeo razglašena za najbolj elegantno ”princeso”

Magazin 17. Jan 202210:00 0 komentarjev
Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi
Profimedia

Beatrice Borromeo je bolj diskretna kot Meghan Markle ali Kate Middleto. Po izobrazbi je novinarka in po rodu Italijanka. Soprogo Pierra Casiraghija, sina monaške princese Caroline, so pri britanski reviji Tatler razglasili za najbolj elegantno ''princeso'' Evrope.

Nekoč je bila mlado dekle, ki se je rodilo na severu Italije v eni najstarejših italijanskih plemiških družin Borromeo. Nato je spoznala šarmantnega fanta, sina princese. Poročila sta se leta 2015 in dobila dva otroka. Tako nekako se začne zgodba Beatrice Borromeo (36), ki je zdaj članica monaške kraljeve družine. Poročena je namreč z najmlajšim sinom monaške princese Caroline (64), Pierrom Casiraghijem (34).

Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi
Profimedia

Čeprav uradno Beatrice ni princesa, si je vseeno prislužila naziv najbolj elegantne princese v Evropi. Takega mnenja so vsaj pri britanski reviji Tatler. Mlada ženska od leta 2015, ko je postala članica monaškega dvora, opozarja nase s svojo diskretno eleganco, pa naj se pojavi na monaškem Plesu vrtnic ali modni reviji hiše Dior, ki je bila v Atenah.

Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi
Profimedia

Ker njena starša grof Carlo Ferdinand Borromeo in Paola Marzotto (na sliki s hčerko) nista poročena, Beatrice nima titule. Pri 16 letih je začela manekensko kariero, hkrati pa pridno hodila v šolo, pozneje je študirala mednarodno pravo in odkrila ljubezen do politike. Na Rai 2 je bila celo sovoditeljica oddaje AnnoZero. Uveljavila se je kot politična novinarka; pisala je tudi za številne italijanske časopise. Iz novinarstva je diplomirala v Ameriki, na Univerzi Columbia.

Beatrice Borromeo
Profimedia

Pierra Casiraghija je Beatrice spoznala na 61. filmskem festivalu v Cannesu. ”Po premieri filma Il Divo Paola Sorrentina je Pierre prišel k meni in mi v angleščini dejal: ljubim te in poročil se bom s teboj …” se danes njunih začetkov spominja Beatrice. Sedem let zatem sta se res poročila na otočku San Giovanni na Lago Maggiore, ki je v lasti družine Borromeo. Leta 2017 se jima je rodil sin Stefano in leto dni pozneje še Carlo Albert.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!