Bella Hadid z izbrano modno kombinacijo razdelila oboževalce

Magazin 19. Jun 202214:15 0 komentarjev
Bella Hadid
Profimedia

Manekenka in vplivnica Bella Hadid je nedavno v New Yorku pokazala modno kombinacijo, ki je razdelila občinstvo - nekaterim je bila zelo všeč, drugi pa so nad njo vihali nos.

Bella Hadid je znana po tem, da postavlja modne trende, saj vse, kar oblečejo sestre Hadid, hitro postane zelo iskano na prodajnih policah.

A nedavno je Bella v New Yorku pokazala modno kombinacijo, ki je močno razdelila njene oboževalce, saj vsi nad njo niso bili najbolj navdušeni.

Ko so jo paparaci ujeli pri odhodu iz njenega newyorškega stanovanja, je imela na sebi elegantno obleko, pod katero je nosila srajco z dolgimi rokavi, okoli vratu pa je imela biserno ogrlico.

Bella Hadid
Profimedia

A številni so bili najbolj začudeni nad njenimi nogami. V poletnih sandalah je imela obute bele nogavice, okoli levega gležnja pa je imela prav tako biserno ogrlico.

Ta nenavadni izbor čevljev in nogavic je pri številnih naletel na neodobravanje, marsikomu niso bili najbolj po godu. Morda se boste nekateri spomnili tudi pevke Severine, ki je nekoč v enem od svojih videospotov nosila bele nogavice in visoke čeveljce.

Bella Hadid
Profimedia

A glede na to, da največ štejeta dobro počutje in samozavestna drža, lahko Belli prav vse oprostimo, saj ji tega nikakor ni manjkalo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.