Ben Affleck kupil na desetine knjig in presenetil javnost

Magazin 11. Jan 202209:15
Delite:
Ben Affleck
Foto: Profimedia

Hollywoodski igralec Ben Affleck je nedavno nemalo presenetil, ko je iz knjigarne prinesel več deset vrečk knjig, saj nihče ni pričakoval, da je tak knjižni molj.

Ameriški igralec Ben Affleck trenutno pozornost paparecev privablja s svojo romanco s pevko in igralko Jennifer Lopez, s katero že nekaj časa živita pravo ljubezensko pravljico.

A zdi se, da si od časa do časa vzame tudi nekaj časa zase, ko se odpravi v knjigarno in si nakupi zares velike zaloge knjig.

Paparaci so bili nedavno nemalo presenečeni, ko so videli, da je sredi Los Angelesa v svoj prtljažnik spravljal na desetine knjig, ki so mu jih trgovci pomagali nositi iz knjigarne.

Vsem se je zdelo neverjetno, da je zvezdnik tako velik ljubitelj knjig, a Ben je očitno zdaj izdal svoj hobi, za katerega širna javnost do tedaj še ni vedela.

Ben Affleck
Foto : Profimedia

Nekoč je dejal, da ima obdobja, ko filmov sploh ne more gledati in pa traja kar nekaj časa, da se lahko spet vrne pred velika platna in si ogleda kakšno dramo ali akcijo, a da je seveda rad na tekočem s tem, kar se dogaja v filmski industriji.

Komentari

Vaš komentar