Ben Affleck vpleten v vojno med Jennifer Lopez in njegovo bivšo Jennifer Garner

Magazin 24. Apr 202310:30
Ben Affleck
Profimedia

Tleči spor med obema ženama z imenom Jennifer v življenju Bena Afflecka bo morda kmalu eksplodiral v vsesplošno vojno, opozarjajo svetovni mediji. Vse skupaj je zanetilo iskrico, ko je Benova bivša Jennifer Garner posredno obsodila njegovo sedanjo ženo Jennifer Lopez, da se zaradi nje javnost posmehuje Benu. Sedanja žena naj ne bi bila navdušena nad moževo garderobo in slabimi navadami.

Benovi prijatelji pravijo, da je vse skupaj izmišljeno, številni drugi viri pa trdijo, da se je 53-letna Jennifer Lopez precej burno odzvala na izjave dve leti mlajše Jennifer Garner. Ta pravi, da ji ni všeč, kako njen nekdanji mož ves čas polni medije s članki o super močnem paru. “Res se trudim, da nobenega od naju ne bi videvala v medijih, a mi ne uspeva – Ben in Jennifer sta povsod,” je o Benu in njegovi ženi povedala igralka. “Zaradi tega se ne počutim dobro, predvsem se mi ne zdi pametno zaradi otrok, da iz Bena delajo meme.”

Jennifer Lopez
Profimedia

Jennifer je morda želela povedati, da je Ben videti bedno in da so vsi njegovi javni nastopi vredni posmeha. Kako tega Lopez ne bi vzela osebno? Del nje si seveda želi prvi Jennifer odgovoriti, vendar je dovolj pametna, da ne dela scen v javnosti. Tako bi moral Ben igrati vlogo sodnika, kar bi ga zares postavilo v težak položaj med sedanjo ženo in materjo njegovih treh otrok.

Jennifer garner
Profimedia

“To je Benova najhujša nočna mora,” je dodal znanec družine. “Samo vprašanje časa je, kdaj ga bosta ti ženski udarili po glavi, ko bosta bili besedno vojno.” V začetku tega leta je bilo razkrito, da je bila igralka Jennifer Garner odločena, da bodo njeni otroci razvili zdrav odnos z mačeho, vendar poznavalci razkrivajo, da so se stvari spremenile, ko je bivša žena postala Benova opora ob njegovih občasnih težavah z Lopez. Menda je ”sveža žena” zahtevala, da Ben preneha kaditi, zdaj pa naj bi ves čas žvečil nikotinske žvečilne gumije ter kadil skrivaj.

Jennifer Lopez
Profimedia

Viri razkrivajo, da naj bi se par kmalu po medenih tednih začel prepirati, saj pevko in igralko motijo Benova ležerna garderoba in slabe navade. “Ben je tip, ki je večinoma v kavbojkah in majicah, zdaj pa mu Jennifer govori, kaj sme in česa ne sme obleči,” je dejal prijatelj. Problem je postalo tudi Benovo kajenje. “Resnično sovraži to Benovo razvado,” je pojasnil poznavalec. “Obljubil je, da se ji bo odpovedal, a kljub vsemu kadi bolj kot kdaj prej.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.