Bi prepoznali nogometno legendo na fotografiji? (FOTO)

Magazin 17. Apr 202409:31 1 komentar
Zlatan Ibrahimović
Foto: PROFIMEDIA

Na fotografiji, ki je bila posneta pred več kot dvajsetimi leti, ni nihče drug kot Zlatan Ibrahimović.

Švedski nogometaš bosansko-hrvaških korenin Zlatan Ibrahimović je eden najslavnejših športnikov na svetu, njegove nogometne sposobnosti pa so še danes predmet občudovanja številnih. Svoj talent je začel brusiti v mladosti, že kot najstnik je bil uspešen nogometaš.

Ibrahimović je nogometna ikona in eden najboljših napadalcev vseh časov. V svoji karieri je igral za nekatere največje evropske klube, kot so Barcelona, Inter, Milan, Juventus in Manchester United, skupno pa je za klube in reprezentanco dosegel kar 558 golov na najvišji ravni. Uspešno kariero je zaključil lani poleti.

Na fotografijah je Ibrahimović star 20 let. S kratkimi in pobarvanimi lasmi se precej razlikuje od danes, čeprav ima še vedno prepoznavne obrazne poteze. Prav v tem času, torej ko je imel 21 let, je spoznal svojo partnerico Heleno Seger, ki je od njega starejša 11 let. Skupaj imata dva sinova – 17-letnega Maximiliana in 16-letnega Vincenta.

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović
Foto: PROFIMEDIA
Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović
Foto: PROFIMEDIA
Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović
Foto: PROFIMEDIA

Nekoč je Seger spregovorila o njunem prvem srečanju. “Ko sem spoznala Zlatana, je bil star 21 let, jaz pa 32. Imela sem že uspešno kariero in nisem potrebovala nogometaša, ki bi me preživljal. Bila sem samostojna, on pa niti ne moj tip človeka. Ob najinem prvem srečanju je s svojim ferrarijem blokiral moj mercedes in videla sem samo njegov velik nos in zlato uro. Bila sem slabe volje, kričala sem nanj in mislim, da mu to ni bilo všeč,” je po poročanju Dnevnik.hr dejala Seger v enem izmed redkih intervjujev.

Helena Seger
Foto: PROFIMEDIA

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje