Bi prepoznali zvezdnico? Danes je ena najbolj slavnih žensk na svetu (FOTO)

Magazin 27. Sep 202317:53 2 komentarja
Kim Kardashian
Foto: Kim Kardashian/INSTAGRAM

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je na svojih družbenih omrežjih že večkrat objavila fotografije iz mladosti, med drugim tudi svoj šolski portret iz najstniških let.

Zvezdnica Kim Kardashian, ki je svetovno slavo požela z družinskim resničnostnim šovom V koraku z družino Kardashian, je na družbenem omrežju Instagram že večkrat ob različnih priložnostih objavila fotografije iz svoje mladosti. Med drugim je v preteklosti objavila tudi šolski portret iz sedmega razreda. Kot pa je razvidno iz fotografije, je Kardashian že od rane mladosti kazala zanimanje za modo, osebni videz in stil, saj si takrat omislila barvne pramene.

V preteklosti je resničnostna zvezdnica, ki je v zadnjih letih zaplavala v resne poslovne vode, posvetila pa se je tudi študiju prava, javno priznala, da je od majhnega sanjala o tem, da bi bila slavna. Tako je v intervjuju za revijo Vogue Arabia leta 2019 povedala, da je bila v mlajših letih obsedena s slavo. “Strinjam se, da lahko postaneš odvisen od slave. Vendar je moj fokus sedaj drugje,” je dodala.

Kardashian je prepoznavnost, ki ji jo je prinesel resničnostni šov v zadnjih letih zelo dobro unovčila za promocijo lastnih blagovnih znamk, postala pa je tudi obraz večjih modnih hiš. V zadnjih letih je naslovnice medijev polnila predvsem zaradi ločitve z ameriškim raperjem Kanye Westom, s katerim si delita štiri otroke.