Big Foot Mama so na sceni že več kot 30 let in še vedno zažigajo

Magazin 31. Avg 202210:00 0 komentarjev
Big Foot Mama
Arhiv organizatorja - Big Foot Mama

Big Foot Mama obeležuje več kot 30 let ustvarjanja rokenrola. Po več kot osmih studijskih albumih in razprodanih največjih koncertnih prizoriščih v Sloveniji so Big Foot Mama še vedno zvesti sami sebi.

S surovim rokerskim zvokom, iskrenimi besedili in pristnim odnosom do muzike še naprej izražajo to, kar doživljajo. Življenje, kot ga piše rokenrol. Redko se najde slovenska glasbena skupina, katere kemija sčasoma ne zbledi. Fantje so še vedno zvesti samim sebi in ravno to bodo dokazali tudi 3. septembra v Dekanih, kjer bodo skupaj z novomeško skupino Dan D, Paul Gremom in 3Bote odigrali brezkompromisni rokenrol in vrhunski rok tako za mlajše in starejše generacije. Big Foot Mama so Jože Habula (bobni), Alen Steržaj (bas kitara) in Daniel Gregorič (kitara) ter Grega Skočir (vokal) in Zoran Čalić (kitara).

Po 30 letih so se lani celo odločili posneti akustični album, precej nenavadna poteza za rokerje. Jože Habula pa je v enem od intervjujev dejal: “Zdelo se nam je, da je prišel čas za nekaj takega. Pripeljalo je do tega, da smo se na neki točki vprašali, kaj lahko naredimo v teh časih. Imeli smo že namen, da bi to enkrat v prihodnosti naredili, a smo to naredili že prej.” Za fante je vsak koncert je unikaten. “Mi igramo enake komade, ampak atmosfera in energija sta drugačni.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!