Bil je vrtnar in ljubimec razočarane gospodinje. Kako je videti danes? (FOTO)

Magazin 12. Jan 202417:53 0 komentarjev
Jesse Metcalfe
Foto: PROFIMEDIA

Igralec Jesse Metcalfe je v ameriški seriji Razočarane gospodinje, ki je pred televizijske zaslone prikovala tudi slovenske gledalce, igral mladega vrtnarja in ljubimca Gabrielle Solis. Kako je igralec videti dvajset let po začetku predvajanja serije?

Ameriškega igralca Jesseja Metcalfa se mnogi spominjajo po vlogi vrtnarja Johna Rowlanda in ljubimca Gabrielle Solis, ki jo je v ameriški dramski seriji Razočarane gospodinje igrala Eva Longoria.

Serijo, ki je bila na sporedu tudi na slovenskih programih, so predvajali med leti 2004 in 2012, vendar jo je Metcalfe leta 2009 zapustil, potem ko se je pojavil v 30 epizodah, poroča Dnevnik.hr. Igralec je v izjemno priljubljenih Razočaranih gospodinjah, ki imajo še danes zveste oboževalce tudi med slovenskimi gledalci, upodobil mladega vrtnarja, s katerim je Solis prevarala svojega moža Carlosa.

Eva Longoria, ki jo je igranje v seriji izstrelilo v elito hollywoodske smetane, se je nedavno spomnila snemanja z Metcalfom in razkrila, da igralec pravzaprav ni bil prva izbira za vlogo. On je namreč igral najstnika, ona pa poročeno žensko.

“Prvotno naj ne bi igral vrtnarja. To naj bi bil mlajši fant, vendar so vzeli Jesseja, ker je bil star 25 let in je igral 16-letnika, jaz pa sem takrat imela 27 let in sem igrala 40-letnico. Bila sva skoraj istih let in na snemanju sem imela z njim najboljšo kemijo,” je po pisanju Dnevnika.hr povedala.

Jesse Metcalfe Jesse Metcalfe
Foto: PROFIMEDIA
Jesse Metcalfe Jesse Metcalfe
Foto: PROFIMEDIA
Jesse Metcalfe Jesse Metcalfe
Foto: ABC/Courtesy Everett Collection/PROFIMEDIA
Jesse Metcalfe Jesse Metcalfe
Foto: PROFIMEDIA
Jesse Metcalfe Jesse Metcalfe
Foto: PROFIMEDIA

Danes 45-letni Metcalfe ostaja aktiven v igralstvu, a mu po koncu snemanja Razočaranih gospodinj ni uspelo ponoviti uspeha vrtnarjeve vloge. Ena izmed vidnejših vlog je bila zagotovo glavna vloga v najstniški komediji “John Tucker, mrtev si” iz leta 2006, v kateri je igral postavnega, a nezvestega kapetana šolskega košarkarskega moštva Johna Tuckerja.

Metcalfe je bil v preteklosti zaročen z igralko Caro Santano, s katero je bil deset let v zvezi. Par se je razšel v začetku pandemije covida-19.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!