Bill Gates uživa v svoji novi ljubezenski zvezi

Magazin 09. Feb 202311:36 0 komentarjev
Bill Gates
Profimedia

Eden najbogatejših ljudi na svetu je dve leti po ločitvi vnovič zaljubljen, pravijo dobro obveščeni viri za tuje medije.

Ustanovitelj Microsofta, 67-letni Bill Gates, je že eno leto v zvezi s 60-letno Paulo Hurd, sicer vdovo direktorja tehnološkega podjetja Oracle, pokojnega Marka Hurda. Tako pravi dobro obveščeni vir za Daily Mail, sicer skupni prijatelj para. Par te novice sicer še ni uradno potrdil, a doslej so ju že večkrat opazili skupaj v javnosti in ju tudi fotografirali na športnih dogodkih.

Vir, ki jima je blizu, še dodaja, da sta neločljiva, njo pa vedno predstavljajo kot skrivnostno žensko. “Za njune prijatelje ni skrivnost, da sta v romantičnem razmerju,” trdi vir. Sicer pa je Paula včasih delala kot vodja tehnološkega oddelka, zdaj pa se ukvarja z organizacijo dogodkov in dobrodelnostjo. S pokojnim soprogom Markom, ki je leta 2019 umrl zaradi raka, ima dve hčerki. V času smrti je bilo Markovo premoženje ocenjeno na 470 milijonov evrov. Pet let je bil na čelu podjetja Hewlett-Packard, a je po izbruhu škandala zaradi spolnega nadlegovanja leta 2010 zapustil ta položaj. Pozneje je začel delati v podjetju Oracle.

Sicer pa so Billa in Paulo že večkrat opazili na raznih dogodkih, nazadnje se je to zgodilo januarja letos, ko sta prišla na teniški turnir Australia Open. Očividci so ju videli, kako sta se skupaj sprehajala po Melbournu. Bill Gates se je avgusta 2021 po 27 letih zakona ločil od Melinde Gates, s katero imata tri otroke. Takrat sta javnosti sporočila, da sta se za ločitev odločila po temeljitem premisleku in da bosta kljub ločitvi še sodelovala pri vodenju svoje fundacije.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!