Nekdanja moža pevke Severine zgladila spore, skupaj praznujeta rojstne dneve

Magazin 25. Avg 202221:20 2 komentarja
Igor Kojić
Instagram: Igor Kojić

Nekdanji mož hrvaške pevke Severine Igor Kojić je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo, na kateri pozira s pevkinim prav tako nekdanjim možem, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Ob fotografiji se je Kojić Popoviću celo zahvalil za presenečenje, ki mu ga je priredil za rojstni dan.

Nekdanja moža hrvaške pevke Severine sta očitno zakopala bojno sekiro in postala prijatelja. Igor Kojić je namreč na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo, na kateri pozira s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, s katerim ima pevka 10-letnega sina Aleksandra.

Kojić je ob objavi fotografije pripel zapis, v katerem se je Popoviću zahvalil za rojstnodnevno presenečenje. “Hvala Milanu, ker je pripravil presenečenje in na moj rojstni dan pripeljal Aleksandra. Ta dan je bil zame poseben. Aleksander je čudovit otrok, ki ga imam zelo rad in s katerim sem preživel prelepa leta. Nekaterih vezi ni mogoče pretrgati. Vsak, ki je del Aleksandrove družine, je član moje, in vsak, ki je član moje, je del tudi Aleksandrove družine. Tako je zdaj, tako bo za vedno. Živeli,” je zapisal.

Srbski poslovnež Popović pa je pred dnevi na svojem profilu na Instagramu objavil znak za naselje Popovići-Kojići pri Kninu, zraven pa pripisal stavek iz priljubljene serije Igra prestolov ‘prihaja zima’. Nekateri namigujejo, da gre za sporočilo hrvaški pevki.

Ta potez nekdanjih soprogov javno ni komentirala, je pa na družbenih omrežjih objavila fotografijo s počitnic v Italiji in ob tem sporočila: ”Življenje je lepo.” Nekdanja partnerja si na družbenih omrežjih sledita, medtem ko nobeden od njiju ne sledi Severini.

Spomnimo, da je bila Splitčanka s Kojićem poročena šest let, ločila pa sta se avgusta lani. Pred tem je bila priljubljena pevka tri leta v zvezi s Popovićem, s katerim se je razšla leta 2013. Pevka s srbskim poslovnežem že dolga leta bije pravno bitko za skrbništvo nad sinom. Prav glasbenica pa je bila razlog, da se Popović in Kojić v preteklosti nista razumela.

Nekdanja moža naj bi se sprla tudi zaradi t. i. afere ‘sveča’. Po poročanju nova.rs. naj bi se pred tremi leti pred hišo Milana Popovića v Zagrebu ustavilo osebno vozilo, ki je bilo v lasti pevke in iz katerega je s sovoznikovega sedeža stopil Severinin takratni mož Igor Kojić. Ta naj bi pred vrati pustil skrivnostni predmet, za katerega se je izkazalo, da je črna sveča. Kamere pred hišo poslovneža so incident posnele, Kojić pa je na zaslišanju na policiji to tudi potrdil.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.