Blondinka s Harvarda se vrača

Magazin 14. Maj 202421:28 0 komentarjev
Blondinka s Harvarda
Foto: PROFIMEDIA/EVERETT COLLECTION

Blondinka s Harvarda se vrača! Amazon Prime je razkril, da snemajo serijo, v kateri bomo lahko spremljali naslovno junakinjo legendarnih filmov Elle Woods v njenih srednješolskih letih. Ni še znano, kdo jo bo igral.

Pri Amazonu so na predstavitvi naznanili, da so v začetku aprila začeli snemati novo serijo Elle. Ta bo prikazovala srednješolska leta Elle Woods, naslovne junakinje filmov Blondinka s Harvarda.

Igralka Reese Witherspoon, ki je igrala Elle Woods v filmih, je izvršna producentka filma preko svojega podjetja Hello Sunshine, ustvarjalka serije pa je Laura Kittrell. Sodeloval bo tudi Marc Platt, producent filmov Blodinka s Harvarda.

Na odru se je med predstavitvijo Reese Witherspoon pridružila tudi čivava, saj je v filmu Elle spremljala čivava Bruiser.

“Nad to serijo ne bi mogla biti bolj navdušena! Oboževalci bodo spoznali, kako je Elle Woods s svojo izrazito osebnostjo in iznajdljivostjo krmarila po svetu kot najstnica. Kaj je lahko boljše od tega?!” je v izjavi dejala Witherspoon. “Izjemno hvaležna sem neverjetnima ekipama podjetij Prime Video in Hello Sunshine – skupaj z našo neverjetno pisateljico Lauro Kittrell -, da sta uresničili moje sanje. Blondinka s Harvarda se vrača!”

Ni še znano, kdo bo igral najstniško različico lika Elle Woods.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!