Bo Adele kmalu spet zibala?

Magazin 14. Jun 202211:15 0 komentarjev
Adele
Profimedia

Svetovno uspešna glasbenica Adele ima 9-letnega sina iz zakona z britanskim podjetnikom Simonom Koneckim, njen novi partner, športni agent Rich Paul, pa je prav pred kratkim izrazil močno željo po otrocih. To pomeni, da bo Adele kaj kmalu spet zibala?

Glasbenica Adele in njen izbranec, športni agent Rich Paul, ne izgubljata priložnosti za izražanje ljubezni.

Eden najbolj simpatičnih parčkov na svetovni sceni pa bi lahko v kratkem obiskala štorklja. Paul je namreč v enem zadnjih intervjujev za E! News dejal, da si želi imeti še več otrok. Športni agent sicer ima tri otroke, a – kot je dejal v intervjuju – je starševstvo izkusil v zelo mladih letih. Prav zato bi bila izkušnja starševstva danes, ko jih šteje 40, zanj popolnoma drugačna.

Adele
Profimedia

”Kot mlademu očetu ob razvijajočem se poslu mi ni bilo lahko. Če bi imel več otrok, bi bil zagotovo povsem drugačen oče. Veselim se, da bom lahko nekoč okusil tudi to,” je dejal Paul in nadaljeval: ”Hvaležen sem za izkušnjo, ki sem jo dobil kot mlad oče, a vseeno se veselim tudi možnosti, da bom lahko kot oče drugačen. Da bom lahko bolj potrpežljiv oče.”

Adele pred devetimi leti zaplula v materinstvo

”Pogosto si, ko gradiš poslovno pot, ves čas v gibanju, se premikaš, otroci pa zrastejo tako hitro. Še preden se zaveš, že hodijo, nato vozijo kolo ter tekajo in skačejo naokrog,” je dejal Rich in ob tem razkril, da je njegova najstarejša hči že na univerzi.

Tudi Adele ima 9-letnega sina iz zakona z britanskim podjetnikom Simonom Koneckim, s katerim sta se razšla 2019. Dve leti zatem, septembra 2021, sta s Paulom uradno postala par, čeprav so ju že pred tem videvali med obiskovanjem NBA-tekem in izmenjevanjem nežnosti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!