Bode Miller dobil že osmega otroka, ljubka deklica še nima imena

Magazin 07. Dec 202108:30 > 08:47 0 komentarjev
Bode Miler
Instagram Morgan Miler

Nekdanji smučarski as Bode Miller in njegova žena Morgan sta 26. novembra postala starša deklice. To je že njun šesti otrok, a žal je deklica Emeline pred tremi leti utonila. Novorojenčica še nima imena, starša pa pravita, da je popolna. Bode ima iz prejšnjih zvez še sina in hčerko.

“Popolna je in to, da smo jo dobili na ta svet, je bil odličen način, da zaključimo poglavje rasti naše družine. Naša srca so res polna,” je povedala Morgan Miller za revijo People, ki sta ji zakonca ekskluzivno prodala fotografije: “Bode mi je dan po njenem rojstvu povedal, da še nikoli ni bil tako srečen.”

Bode Miller
Instagram Morgan Beck Miller

44-letni Bode in deset let mlajša Morgan, ki sta se spoznala na olimpijskih igrah in poročila leta 2012, sta že starša šestletnega Nasha, tri leta starega Eastona in dveletnih dvojčkov z imenoma Asher in Aksel. 19-mesečna Emeline je junija leta 2018 utonila v sosedovem bazenu. Miller je tudi oče 13-letni Dace in osemletnemu Natu, ki sta iz njegovih prejšnjih dveh razmerij, a zelo veliko časa preživljata z novo očkovo družino.

Bode Miller
Instagram

Bode je po porodu za People povedal tudi, da je to brez dvoma njun zadnji otrok. Zadnja dojenčica v družini Miler je tako na svet prijokala v petek v družinskem domu v Kaliforniji s pomočjo babice. Malčica je ob porodu tehtala 3,7 kg, velika je bila 56,6 cm.