Bodi kot Shakira: lepotni trik, ki je dostopen vsem

Magazin 22. Feb 202309:30
Shakira
Profimedia

Slavna pevka Shakira že leta zelo pazi, da je njena koža vedno in povsod negovana, zato temu posveča veliko časa.

Shakira ne skriva, da obožuje poletje in vse, kar je z njim povezano, a seveda na sonce ne hodi brezglavo, temveč se zna pravilno zaščititi. Poleti obožuje surfanje in druge vodne športe, seveda pa ima pri tem eno zlato pravilo, ki ga ne prekrši niti takrat, ko se ji zelo mudi.

Že leta je zvesta dobrim sončnim kremam, ki jih rada nanese v dovolj debelem sloju, da je povsem prepričana, da je učinkovito zaščitena.

V intervjujih je že večkrat poudarila, da namesto zaščitnih krem za odrasle vedno kupuje otroške kreme, ki imajo še višji zaščitni faktor, saj se tako počuti še bolj varno, ko se izpostavlja sončnim žarkom.

A če ste mislili, da Shakira sončno kremo uporablja samo v poletnih mesecih, se motite, z njo se zaščiti tudi pozimi, pa čeprav tisti dan niti ne sije sonce, saj je prepričana, da je treba kožo dobro ščititi vse leto, in ne le v najbolj vročih mesecih leta.

Rezultati njene skrbne nege so seveda dobro vidni, saj je njena koža vedno videti zdrava in brez poškodb, ki bi jih povzročilo pretirano sončenje.

Shakira pa rada na soncu uporablja tudi posebno zaščitno opremo, na plaži jo je tako mogoče videti v posebnih majicah z dolgimi rokavi, ki ne prepuščajo sončnih žarkov, saj lahko tako bolj brezskrbno uživa med plavanjem in ne misli na to, da bo po koncu doživela neprijetne opekline, ki se v vročih dneh mimogrede lahko pripetijo.

Shakira
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.