Brad Pitt na naslovnici revije GQ: Nekatere je njegov videz zelo presenetil

Magazin 29. Jun 202212:00 0 komentarjev
Brad Pitt
Profimedia

Naslovnica revije GQ je med oboževalci povzročila nekaj zmede. Medtem ko so bili nekateri nad videzom Brada Pitta negativno presenečeni, se drugi sprašujejo, ali je z njim vse v redu.

Naslovnica nove številke, ki so jo prvič objavili preteklo sredo (22. junij), je predstavljena na poseben umetniški način.

Igralec leži v vodi, obdan z rožami, oblečen v modro srajco in z zlatim nakitom. Na prsih ima majhnega kuščarja, njegove oči pa strmijo v prazno.

Vendar številni oboževalci menijo, da je naslovnica res nenavadna in da Brad Pitt sploh ni podoben sebi. Nekateri so ga celo primerjali z voščeno lutko ali s truplom, ki leži v krsti.

“Nisem ga prepoznal,” piše eden od bralcev. Nekaj drugih pa meni, da je ta fotografija res strašljiva ali da je videti kot naličen mrlič. “Mislim, da se mi prvič v življenju Brad Pitt ne zdi privlačen,” je zapisala ena od bralk.

Številni so imeli tudi drugačne asociacije. Kar nekaj jih je menilo, da spominja na igralca Raya Liotto, ki je umrl maja letos.

Poleg naslovnice je Brad v obsežnem intervjuju spregovoril in se povsem odprl glede svoje odvisnosti od alkohola in kajenja, o občutku osamljenosti ter načrtih za prihodnost. Med drugim ga bomo letos lahko spremljali v novem filmu Bullet Train, v katerem zaigra skupaj s Karen Fukuhara (Suicide Squad) in Sandro Bullock.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.