Brad Pitt na newyorški ”ulični pisti” presenetil z izbiro oblačil

Magazin 19. Feb 202316:00
Brad Pitt
Profimedia

Newyorški teden mode se trenutno odvija v mestu, a Brad Pitt si je vzel svoj trenutek na pisti.

Zvezdnik je v New Yorku številne presenetil z izbiro oblačil, ko se je sprehodil po mestnih ulicah. Izbral je namreč enobarvni videz, ki je bil kljub umirjeni barvi zanimiv. Umazano bel pulover je pritegnil veliko pozornosti z raztrganimi šivi in ​​luknjami po robovih. Zgornji del je kombiniral s hlačami iz flisa v podobnem odtenku. Hlače so imele rdeče poudarke, ki so se odlično podali k njegovi torbici, ki jo je nosil na rami. Videz je dopolnil z belimi supergami.

Brad Pitt v Velikem jabolku trenutno snema novi film Wolves skupaj z Georgeom Clooneyjem, tokrat pa ni bilo prvič, da je pokazal svoj izvirni modni stil. Lani poleti je med promocijo filma Bullet Train v Nemčiji na ulico odšel v krilu. Z Marcom Malkinom iz Variety je spregovoril o premikanju meja, ko gre za določanje trendov. “Vsi bomo umrli, zato uživajmo,” je rekel, potem ko je z izbiro oblačil navdušil vse, čeprav še zdaleč ni bilo prvič, da je nosil krilo. Njegov androgin videz sega v zgodnja obdobja, ko je za britanski Vogue povedal, da bodo moški v krilih zagotovo postali popularni.

Igralec je do zdaj nosil že vrsto unikatnih videzov, večinoma v širokih silhuetah, ki so nudile maksimalno udobje. V Los Angelesu se je odločil za svetlo zeleno obleko in rumene superge, videz, ki je bil presenetljivo podoben tistemu v barvi breskve, ki ga je oblekel v Parizu nekaj tednov prej.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.