Brad Pitt na premieri navdušil prisotne v zeleno-modri kombinaciji

Magazin 04. Avg 202210:00 0 komentarjev
Brad Pitt
Profimedia

Hollywoodski igralec Brad Pitt se je nedavno udeležil premiere svojega novega filma in na rdeči preprogi s svojo podobo vse po vrsti navdušil.

Ameriški igralec Brad Pitt na nedavni kalifornijski premieri svojega filma Bullet Train ni skrival, da je v zares odličnem razpoloženju, njegova pozitivna energija pa se je kot virus širila vse naokoli …

Brad Pitt
Profimedia

Ob prihodu na premiero je veliko pozornosti pritegnil že s svojo podobo, saj prav nikomur ni uspelo spregledati njegove zeleno-modre kombinacije. Tako žive, kot so bile barve njegove modne izbire, tako živahno je bilo tudi vzdušje, ko je naredil prve korake po rdeči preprogi.

Brad Pitt
Profimedia

Ta večer je bil igralec zares dobro razpoložen, kar je pokazal tudi s tem, da je porabil dobrih 20 minut samo za avtograme in selfije z oboževalci, ki jih je bilo na premieri zares veliko.

Modni kritiki so opazili, da je ta večer pazil na prav vse, tako živahen, kot je bil njegov lahek poletni kostim, tako živahne barve so bile tudi superge, ki jih je nosil ta večer.

Brad Pitt
Profimedia

Vse skupaj je dopolnil s trendnimi sončnimi očali, ki jih je nosil le kratek čas, nato pa jih je pospravil v žep, in tako ustvaril še bolj pristen stik z oboževalci, ki so ga ta večer pričakali na premieri.

Brad Pitt
Profimedia

Vsekakor se zdi, da je igralec po dolgem času spet odlično razpoložen, saj je znano, da sta ga ločitev in težka skrbniška bitka za otroke, ki jo bije z bivšo Angelino Jolie, precej potrli, a mu je zdaj končno uspelo vse skrbi postaviti na stran, uživati v sproščenem večeru in se posvetiti premieri, ki jo je že težko pričakoval.

Brad Pitt
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!