Preobrazba Brendana Fraserja: igra 270 kilogramov težkega moškega

Magazin 28. Jul 202209:47 0 komentarjev
Brendan Fraser, Kit
Profimedia

Brendana Fraserja nekaj časa ni bilo na plakatih največjih hollywoodskih filmov, no zdaj pa se začenja njegova velika vrnitev. Studio A24 je izdal prve posnetke iz prihajajoče drame Darrena Aronofskyja The Whale (Kit), v kateri Fraser igra moškega, ki s bori z debelostjo in se trudi spet vzpostaviti stik s svojo 17-letno hčerko.

Film je Aronofskyjev prvi režiserski podvig po filmu “Mati!”, v katerem je igrala Jennifer Lawrence in je zelo razdelil kritike in filmske gledalce. Prvi posnetki filma “The Whale” so prišli v javnost po potrditvi, da bo svetovna premiera filma na Beneškem filmskem festivalu leta 2022. Fraserju se bo v “The Whale” pridružila igralska zasedba, ki vključuje priljubljene igralce kot so Sadie Sink, Hong Chau, Samantha Morton in Ty Simpkins. Aronofskemu pa se je ponovno pridružil njegov dolgoletni snemalec Matthew Libatique, ki je posnel tudi beneško premiero Olivie Wilde “Don’t Worry Darling”. Libatique je do danes posnel vse filme Aronofskyja, razen “Rokoborca”, pri katerem je kot snemalec sodeloval Maryse Alberti.

“To bo kot nekaj, česar še niste videli,” je Fraser povedal za Unilad lani. “To je res vse, kar vam lahko povem … Garderoba in kostum sta bila obsežna, brezšivna, okorna. To je zagotovo daleč od vsega, kar sem kdaj naredil, a ne smem biti sramežljiv … Vem, da bo naredilo trajen vtis.” Medtem ko je imel Fraser lani stransko vlogo v filmu Stevena Soderbergha No Sudden Movie, je The Whale napoved njegove velike igralske vrnitve, saj je to njegova prva glavna vloga po filmu Breakout iz leta 2013. Na Fraserjevem seznamu prihajajočih filmov sta tudi vlogi v vesternu Martina Scorseseja “Killers of the Flower Moon” in akcijski film “Batgirl”, ki bo imel premiero konec tega leta na HBO Max.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.