Britney Spears ovita v žalost, izgubila je otroka

Magazin 15. Maj 202212:12 > 12:14 0 komentarjev
Britney Spears
Eduardo Munoz/REUTERS

Tragično novico sta pevka in njen zaročenec Sam Asghari sporočila z objavo na družbenem omrežju Instagram.

Britney Spears je imela spontani splav in je izgubila otroka. Žalostna novica je odjeknila le nekaj tednov po tem, ko je sporočila, da s svojim zaročencem Samom Asgharijem pričakujeta otroka, kar si je sama že dolgo želela.
“Z žalostjo sporočava, da sva v zgodnji nosečnosti izgubila svojega čudežnega otroka. To je tragedija za vsakega starša. Morda bi morala še malo pričakati z objavo novice o nosečnosti, a sva bila preveč vesela in sva delila to vest. Najina ljubezen je najina moč. Nadaljevala bova s poskusi širitve svoje čudovite družine. Hvaležna sva za vso podporo. V teh težkih trenutkih prosiva za zasebnost,” je zapisala Britney.
Pevka je zanosila šest mesecev po tem, ko je sodišče prekinilo 13-letno skrbništvo nad njo, ki ga je imel njen oče Jamie Spears. Vrsto let je namreč imel nadzor ne samo nad njenimi financami in poslovnimi potezami temveč še nad njenim zasebnim življenjem. Na sodišču je Britney izjavila, da ji je bila proti njeni volji vstavljena spirala, da ne bi mogla zanositi, in da si jo želi odstraniti, saj bi rada s partnerjem imela še enega otroka. To željo je po prekinitvi skrbništva večkrat izrazila tudi z objavami na Instagramu.
Iz zveze s Kevinom Federlinom ima Britney dva otroka, Seana Prestona (16) in Jaydena Jamesa (15), ki živita z njunim očetom. Kevinu je pripadlo večinsko skrbništvo, pevka pa ju lahko obišče, ko hoče.
Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.