Britney Spears si bo vzela odmor od družbenih omrežij

Magazin 15. Sep 202112:29 > 12:41
Britney Spears
Mario Anzuoni/REUTERS

Priljubljena pop zvezdnica Britney Spears, katere boj proti skrbništvu njenega očeta je nedavno dvignil veliko prahu, si je vzela premor od družbenih omrežij.

Potem ko je 39-letna Britney Spears pretekli teden napovedala, da se bo poročila s svojim dolgoletnim partnerjem Samom Asgharijem, je včeraj po Twitterju zapisala, da “si je vzela odmor od družbenih omrežij, da bi proslavila svojo zaroko”. Izbrisala je svoj račun na Instagramu, kjer je svoje sledilce obveščala o svojem življenju.

Spomnimo, Britney Spears je poroko napovedala po tem, ko je njen oče, James Spears, pretekli teden na sodišče v Los Angeles vložil dokumentacijo za odstop od skrbništva. Spears je skrbnik hčerke postal leta 2008, ko so se pojavile skrbi o poslabšanju njenega duševnega zdravja, od leta 2019 pa skrbi le še za njeno premoženje. Nad osebnim življenjem zveznice bdi Jodi Montgomery.

Da od skrbništva odstopi, se je Spears odločil po večtedenskih pozivih, naj se umakne od skrbništva. Zaslišanje na sodišču o skrbništvu bo 29. septembra.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje