Brooke Shields si želi, da bi na vrhuncu slave več stvari obdržala zase

Magazin 20. Nov 202211:00 > 13:13 0 komentarjev
Brooke Shields, Plava laguna
Profimedia

Igralka Brooke Shields je priznala, da ji je marsikdaj žal, ker je bila tako odkrita glede svojega osebnega življenja sredi 80. let.

Zvezdnica Modre lagune, ki si je zaradi svojih prepričanj in lepote prislužila kar naziv najbolj znana devica na svetu, je danes prepričana, da statusa svoje nedolžnosti takrat ne bi smela razkriti. Mladenka je takrat štela rosnih 20 let, stigme nedolžnosti pa se je tudi kasneje le s težavo otresla.

”Mislim, da je bila, gledano nazaj, to velika napaka. Ne bi smela biti tako odprta glede svoje nedolžnosti, ker so mi to očitali še dolgo zatem,” je dejala na svojem podkastu Kaj zdaj? Z Brooke Shields. Danes 57-letna igralka je to prvič priznala v svoji knjigi On Your Own iz leta 1985, v kateri je nudila zdravstvene in lepotne nasvete.

Brooke Shields, zvezdnica
Profimedia

“Postala sem najbolj znana devica na svetu”

Hollywoodska zvezdnica je pojasnila, da jo je kljub temu, da je knjiga pripisana njej, dejansko napisal pisec, ki želi ostati neimenovan, saj je založnik zavrnil njeno prvo poglavje.

”Od deklet sem prejela veliko pisem, kjer so tarnale o tem, da nanje pritiska fant, one pa ne želijo seksati. Kaj naj torej naredijo, so me spraševale. Jaz sem jim odgovarjala, da ni potrebno narediti nič, česar nočeš,” se je spominjal Shieldsova, ki je tudi s tem namenom razkrila svoj status, kar danes obžaluje: ”Postala sem najbolj znana devica na svetu. Da sem bila pri tako mladih letih v središču pozornosti, je okrepilo mojo odpornost in me pripravilo na vse mogoče, kar sem kasneje v tej industriji doživela.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!