Cara Delevingne in Sienna Miller opaženi med poljubljanjem

Magazin 02. Feb 202208:00
Cara Delevingne, Sienna Miller
Profimedia

Zvezdniški najboljši prijateljici Cara Delevingne in Sienna Miller sta morda več kot to, ugibajo ameriški tabloidi: v lokalu Temple Bar v New Yorku so ju opazili med poljubljanjem.

Dvojica se je skupaj s prijatelji družila ob koktajlih, bojda sta si 29-letna Cara in 40-letna Sienna izkazovali nežnosti, slednja pa se je poljubljala še z moškim, ki je sedel za isto mizo.

“Vse skupaj je bilo videti precej sproščeno. Sienna se je poljubljala z nekim visokim moškim, nato pa še s Caro,” je za Page Six poročal očividec in dodal, da je bila z njimi tudi Carina starejša sestra Poppy (35). “Videti je bilo, da se dobro zabavajo.”

Cara Delevingne, Sienna Miller
Profimedia

Cara je v trendni bar v newyorški soseski Noho prišla z enim od svojih psov, ki ga ni imela na vrvici, ampak se je prosto sprehajal po lokalu, so še povedali viri.

Prav v Temple Baru so Caro in Sienno opazili že novembra lani, poljub pa sta si izmenjali že leta 2013 na Met Gala. Tudi lani sta se bleščečega modnega dogodka udeležili skupaj.

Cara Delevingne, Sienna Miller
Profimedia

Nobena od igralk najnovejših govoric ni komentirala, tisti, ki ju poznajo, pa pravijo, da sta že leta prijateljici in se radi noro zabavata skupaj.

Cara Delevingne se sicer identificira kot panseksualka, v preteklosti so jo povezovali z več slavnimi damami, tudi z glasbenico St. Vincent in igralko Ashley Benson.

Sienna Miller je bila nazadnje v zvezi s poslovnežem Archiejem Keswickom. Iz razmerja z igralcem Tomom Sturridgem ima devetletno hčerko Marlow, pred leti pa je bil njen partner britanski filmski zvezdnik Jude Law.