Carla Bruni bi vedno znova izbrala Nicholasa Sarkozyja

Magazin 08. Avg 202216:45 0 komentarjev
Carla Bruni, Nicolas Sarkozy
Profimedia

Nekdanja prva dama Francije, Carla Bruni, ima o svojem soprogu, nekdanjem francoskem predsedniku, same besede pohvale. In to po 14 letih zakona …

Carla Bruni (54) je izjemno zanimiva ženska. Po rodu je Italijanka, pohvali pa se lahko z uspešno pevsko in manekensko kariero. Njena mati je italijanska pianistka Marisa Borinni, oče pa skladatelj klasične glasbe in industrialec Alberto Bruni Tedeschi. Odraščala je v neizmernem bogastvu, pozneje pa se je izkazalo, da je njen biološki oče pravzaprav Maurizio Remmert, italijanski poslovnež, ki živi v Braziliji. Nekoč bolj divja Carla je svojo srečo našla ob Nicholasu Sarkozyju, ki je bil prej že dvakrat poročen, in postala sta eden bolj razvpitih parov, še zlasti ko je Nicolas postal predsednik Francije in Carla ob njem prva dama.

Carla Bruni
Profimedia – Carla Bruni je tudi uspešna in priznana glasbenica.

Nedavno pa se je, v intervjuju za eno izmed francoskih revij, Carla zelo razgovorila o svojem soprogu Nicolasu Sarkozyju (64). Zanimivo, da se Carla sploh ne zanima za politiko in ni nikoli sodelovala pri nobenem političnem vprašanju. Bila je samo soproga predsednika Francije. ”Ne maram politike oziroma, če sem bolj natančna, sploh se ne bi bila sposobna ukvarjati z njo,” je bila odkrita.

Carla Bruni, Nicolas Sarkozy
Profimedia – Carla in Nicolas počitnikujeta na prijateljevi jahti v okolici Formentere.

V intervjuju pa je povedala tudi, da njej poroka veliko pomeni. ”Mogoče zato, ker je bilo moje življenje v mladosti zelo burno, od rojstva dalje. Vseskozi sem analizirala sebe in ljudi okoli sebe. Psihoanaliza je načeloma dobra, da vidiš, kaj prihaja iz tebe samega in kaj dobiš od drugih ljudi.” Predvsem pa je ob Nicolasu našla mir in srečo, zato pravi, da bi ga vedno znova izbrala za moža. Par se je spoznal na večerji, ki jo je organiziral založnik Jacques Séguél leta 2007. Bila je ljubezen na prvi pogled in 2. februarja 2008 sta dahnila usodni da. V zakonu se jima je rodila hčerka Giulia (10). Carla ima od prej še sina Auréliena Enthovena, Nicolas pa ima od prej tri sinove, Pierra (36), Jeana (35) in Luousia (25).

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!