Carla Bruni osupnila Pariz: Še vedno v odlični manekenski formi

Magazin 08. Okt 202117:22 0 komentarjev
Carla Bruni
Profimedia

Pevka, supermodel iz 90. in nekdanja francoska prva dama Carla Bruni je v družbi drugih ikoničnih lepotic na modni brvi obeležila desetletnico Olivierja Rousteinga pri Balmainu.

35-letni francoski modni oblikovalec si je za praznovanje okrogle obletnice pri sloviti modni hiši omislil pravi festival, ki se ga je na otočku na Seni udeležilo okrog šest tisoč ljudi, vstopnice so bile za simbolični dobrodelni prispevek na voljo vsem, ki so imeli dovolj “hitre prste”.

Olivier Rousteing
Profimedia

Rousteingu, kreativno vodenje pri Balmainu je prevzel pri komaj 25, pripisujejo zasluge za preporod znamke, ki jo obožujejo tako hollywoodske zvezdnice kot predstavnice pariške smetane, ki ji pripada tudi nekdanja francoska prva dama, 53-letna Carla Bruni-Sarkozy.

Carla Bruni, Balmain
Profimedia

V Elizejski palači je dedinja italijanske dinastije v gumarski industriji Bruni Tedeschi s soprogom, predsednikom Nicolasom Sarkozyjem, prebivala med letoma 2008 in 2013. Francosko javnost je navduševala s svojim izbranim modnim slogom, pogoste so bile celo primerjave z Jackie Kennedy.

Carla Bruni, Nicolas Sarkozy
Profimedia

Poleg Carle, ki je s sprehodom po brvi dokazala, da je v odlični manekenski formi, so kreacije predstavili še drugi sloviti obrazi, denimo Mila Jovovich, Natalia Vodianova, Karen Elson in Natasha Poly pa tudi 51-letna Naomi Campbell, kraljica modnih brvi in naslovnic iz 90. let.

Naomi Campbell
Profimedia

Oblačila na reviji so dobro povzela bistvo desetletja Olivierja Rousteinga na čelu Balmaina: veliko je bilo jopičev s podloženimi rameni in oprijetih kosov, ozaljšanih s kristalčki, v kakršnih redno videvamo članice klana Kardashian in so predmet poželenja deklet in žena na velikanskem (in donosnem) azijskem trgu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!