Čarobna glasba iz Harryja Potterja in igralec Chris Rankin na ljubljanskem odru

Magazin 30. Jul 202215:33 0 komentarjev
Harry Potter glasba
Festival LJubljana

Magični svet enega najbolj znanih čarovnikov na svetu je v filmski različici zgodbe o Harryju Potterju oživila tudi izvirna glasba Johna Williamsa (prvi trije filmi), Patricka Dola (četrti film), Nicolasa Hooperja (peti in šesti film) ter Alexandra Desplata (sedmi in osmi film). V Ljubljani bodo njihovim delom prisluhnili v koncertni preobleki, gost dogodka pa bo tudi igralec Chris Rankin.

Večer bodo popestrili vizualni in čarobni svetlobni učinki, kot gost pa se bo glasbenikom na odru pridružil tudi član igralske zasedbe in s poslušalci delil svoje izkušnje s snemanja: o prijateljstvih, ki so se spletala, ljubeznih in dogodivščinah, ki so jih doživeli ob poustvarjanju nevarnega sveta čarovnikov. Dogodek bo navdušil vse ljubitelje prvovrstne filmske glasbe, pa tudi vse potterjance, ki bodo lahko ob glasbi podoživeli dogodivščine iz čarovniškega sveta. Poslušalce orkester začara z izbranimi glasbenimi odlomki, kot so Hedwigina tema, Bradavičarkina himna ali Dumbledorjevo slovo. Večer bodo popestrili vizualni in čarobni svetlobni učinki, kot gost pa se bo glasbenikom na odru pridružil tudi član igralske zasedbe in s poslušalci delil svoje izkušnje s snemanja: o prijateljstvih, ki so se spletala, ljubeznih in dogodivščinah, ki so jih doživeli ob poustvarjanju nevarnega sveta čarovnikov.

Chris Rankin
Profimedia

Dogodek bo navdušil vse ljubitelje prvovrstne filmske glasbe, pa tudi vse potterjance, ki bodo lahko ob glasbi podoživeli dogodivščine iz čarovniškega sveta. Posebni gost bo Chris Rankin, svetovno znan kot Percy Weasley iz filma Harry Potter, ki bo nastopil kot povezovalec in pripovedovalec zgodb iz filmskega zaodrja.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.