Catherine Deneuve blestela na tednu mode v Parizu

Magazin 24. Jan 202215:15 0 komentarjev
Catherine Deneuve
Profimedia

Modna hiša Ami Paris je na pariškem tednu mode predstavila svojo novo kolekcijo za jesen-zimo 2022/23. V prvi vrsti pa večna Catherine Deneuve ...

Sredi pariškega trga de la Bourse, v veliki dvorani dvorca Brogniart, je umetniški direktor modne hiše, Alexandre Mattiussi, na predstavitev kolekcije povabil veliko eminentnih gostov, med drugim legendo francoskega filma Catherine Deneuve (78), ki je zelo vitalna gospa. Ogromno pozornosti pa je požela tudi nekdanja manekenka in igralka Laetitia Casta (43).

Laetitia Casta
Profimedia

Teden mode v Parizu se je začel 19. januarja in za to priložnost sta se na modni pisti skupaj pojavili nekdanja francoska manekenka in igralka Laetitia Casta (43) (na fotografiji) ter svetovno priznana igralka Isabelle Adjani (66). Odzvali sta se na povabilo modne hiše Ami Paris in zablesteli na modni pisti. Na fotografiji spodaj Emily Ratajkowski (30).

Emily Ratajkowski
Profimedia

Igralka Isabelle Adjani je bila skorajda neprepoznavna z velikimi sončnimi očali in v črnem plašču. Spomnila pa se je na modno revijo leta 1993, ko je nosila obleke za modno hišo Dior, kolekcija pomlad-poletje, ki jo je ustvaril Gianfranco Ferré.

Isabelle Adjani
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!