Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas ponosna na sina

Magazin 01. Jun 202213:15 > 17:17
Dylan Douglas, Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas
Profimedia

Catherine Zeta-Jones je na Instagramu delila utrinek z diplomske slovesnosti svojega 21-letnega sina Dylana, ki je uspešno zaključil študij na Univerzi Brown.

52-letna igralka na fotografiji ponosno objema svojega najstarejšega otroka (v zakonu s 25 let starejšim igralcem Michaelom Douglasom se ji je rodila še 19-letna hči Carys).

“Čestitke ob diplomi mojemu fantu, mojemu ponosu, mojemu veselju, mojemu Dylanu. Tako zelo ponosna sem nate, rada te imam bolj, kot je mogoče opisati z besedami,” je zapisala.

Tudi 77-letni Michael je na družbenem omrežju delil sliko sebe z diplomantom z diplomsko listino v rokah, zapisal je: “Ponosen očka! Čestitke, Dylan! Dobro si opravil!”

Zeta-Jones, od leta 2019 častna občanka svojega rojstnega mesta Swansea v Walesu, je že večkrat delila vpogled v Dylanovo študentsko življenje, redno ga je obiskovala tudi na kampusu.

Dylan je poleg tega, da pridno študira, tudi pravi adrenalinski odvisnik, je v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres pred časom razkril Michael Douglas, skupaj z voditeljico sta si ogledala posnetek, na katerem je mladenič s pečine skočil v vodo.

A njegov oče pravi, da razume te podvige, tudi skok s padalom, saj po njegovem mlade fante “nekaj hormonskega” žene, da preizkušajo same sebe. V šali je dodal še, da je sinu vseeno svetoval, naj ne skoči prvi in naj teren raje pred njim preizkusijo drugi.

Michael Douglas, sin predlani preminule igralske legende Kirka Douglasa, ima iz zakona z Diandro Morrell še 43-letnega sina Camerona, ki je imel v preteklosti precej težav z mamili in se je nekajkrat znašel tudi za zapahi.

Zadnja leta je Cameron, ki se trudi slediti igralskim stopinjam slavnih očeta in deda, vendarle našel pot iz odvisnosti, svoje izkušnje je popisal tudi v avtobiografski knjigi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.