Če radi nosite elegantne modele hlač, to sezono izberite te modele in videze

Magazin 18. Nov 202218:30
Hlače
Profimedia

Ti modeli hlač so zagotovo obvezni kosi jeseni za vse, ki stremite k dobremu stilu. Pripravite se na široke kroje in nonšalantno eleganco.

Po poletnih mesecih, preživetih v padajočih modelih oblek in kril, smo s prvimi jesenskimi dnevi nedvomno za svoj najljubši kos sprejeli hlače. V letošnji sezoni, ko govorimo o njih, na modni sceni igrajo ključno vlogo trije specifični modeli.

Trgovske police so polne različnih različic hlač, namenjenih novi sezoni jesen-zima, in sodeč po stajlingih znanih instagramskih vplivnic, so ti trije modeli zdaj najbolj zaželeni.

Cargo hlače

Udobne cargo hlače so trend, ki se mu to jesen ne bomo mogli izogniti, o tem pa poleg stajlingov ljubiteljev mode govori tudi njihova bogata ponudba na policah priljubljenih blagovnih znamk. Hlače s prepoznavnim detajlom žepov ob strani hlačnic poskrbijo za kul videz, kot bi mignil, in, kot velja za aktualne trende na modni sceni, so tudi te vrhunec priljubljenosti doživele v začetku leta tega tisočletja. Ne glede na to, ali so v zeleni, bež barvi ali celo denim, cargo hlače to sezono ne smejo manjkati v garderobi.

Bež različice cargo hlač lahko odlično stilirate z belimi in sivimi kosi, klasičnemu temno zelenemu modelu pa lahko nasprotno dodate svetlo barvo. Še posebej rožnat pulover ali oranžna srajca z dolgimi rokavi bosta takoj ustvarila moderen videz. Denim različice cargo hlač se še posebej dobro podajo k preprostim in enobarvnim zgornjim delom, saj imajo dovolj potenciala, da dvignejo celoten videz.

Široke hlače

Ne glede na to, ali gre za različice z naborki, širokimi hlačnicami ali visokim pasom, so se tako imenovane pisarniške hlače v veliki meri vrnile. Modne zasvojenke jih rade nosijo tako k trendnim modelom obutve, kot so chunky sandale, kot tudi k bazičnim kosom, kot so enobarvni topi, na trgovskih policah pa ne manjka zanimivih različic teh priljubljenih hlač.

Hlače z nizkim pasom

Čeprav zadnja leta na različnih modelih hlač popolnoma prevladuje detajl visokega pasu, je cikličnost modne industrije povzročila vrnitev nizkega pasu. V duhu estetike Y2K, ki si jo v zadnjih tednih prizadevajo številne dame, se hlače z nizkim pasom, tako kot na začetku drugega tisočletja, nosijo s kosi, kot so odrezani topi, ki odkrivajo trebuh in boke.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.