Če še niste videli sanjske hiše Luke Dončića in Anamarie Goltes, jo le poglejte

Magazin 19. Sep 202119:51
Luka Dončić, Anamaria Goltes
Profimeda

Košarkar lige NBA Luka Dončić in njegova srčna izbranka Anamaria Goltes imata v Dallasu sanjsko hišo, v katero se boste verjetno zaljubili na prvi pogled.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić si je svojo srčno izbranko Anamario Goltes v Dallasu kupil ljubko hišo, ki bo mnogim v hipu ukradla srce.

Anamaria na svojem Instagram profilu večkrat objavi kakšen detajl iz njunega razkošnega ameriškega domovanja, ki njenim sledilcem vedno znova jemlje dih.

Ameriška lepotica, ki jima je ukradla srce

Njuno razkošno hišo so že pred časom opazili tudi na spletnem portalu CandysDirt.com in jo razglasili celo za Najbolj ljubko hišo leta 2020.

Prav gotovo bo vsak v njej našel nekaj, kar ga bo navdušilo, morda bo to prostorna dnevna soba, moderna kuhinja, ali pa sanjski vrt z velikim bazenom, ki bi si ga v poletnem času želeli mnogi.

Hiša se razprostira na dobrih 485 kvadratnih metrov bivalne površine, najdeta pa jo v naselju Old Preston Hollow v Dallasu. Verjetno vas najbolj zanima, kako globoko je moral Luka Dončić seči v žep za svoje ameriško domovanje? Njena vrednost je na ameriškem trgu trenutno ocenjena na 2,5 milijona evrov.

Med virtualnim sprehodom po hiši vam bo prav gotovo pogosto zastal dih, kako tudi ne, ko pa je vsak kotiček dodobra premišljen in opremljen z veliko mero okusa. Luka in Anamaria pa tam ne živita sama, družbo jima delata tudi dva prikupna kosmatinca, ki poskrbita, da je domovanje še bolj sanjsko in prijetno in da tako Luki kot Anamarii prav nikoli ni dolgčas.