Chris Martin povsem nepričakovano zaigral na poroki

Magazin 11. Jul 202210:15 0 komentarjev
Chris Martin
Profimedia

Svetovno znani glasbenik Chris Martin je nedavno nemalo presenetil mladoporočenca, ki se jima ni niti sanjalo, da jima bo na poroki igral zvezdnik svetovnega kova.

Poročni dan je že sam po sebi za mladoporočence poseben dan, poln čustev in lepih spominov. Jeremy in Hannah iz Velike Britanije pa si bosta svoj poročni dan prav gotovo zapomnila še posebej dobro.

Zakaj? Ko sta imela v enem od kavarn v Angliji svoj sprejem, je v kavarno povsem slučajno prikorakal tudi svetovno znani glasbenik Chris Martin, ki seveda ni vedel, kaj se tam dogaja, želel si je le malo osvežitve in s srčno izbranko sta želela popiti kavo.

Chris Martin
Profimedia

A ko je vstopil, je videl, da se v kavarni dogaja svečani sprejem za mladoporočenca, in hitro je sedel za klavir in zaigral enega od svojih hitov, tako pa poskrbel, da si bosta Jeremy in Hannah za vedno zapomnila ta posebni dan in da bodo njuni spomini na poročni dan zares takšni, da jih bosta nekoč lahko pripovedovala tudi svojim vnukom.

Chris se je povsem vživel v vlogo nastopajočega in je v kavarnici priredil pravi pravcati koncert, mladoporočenca pa sta ob njegovem igranju zaplesala tudi prvi ples.

Chris Martin
Profimedia

Vsekakor se jima je zgodila nora dogodivščina, ki se je bosta prav gotovo spominjala do konca svojih dni.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!