Chrissy Teigen in John Legend po dolgem boju znova starša

Magazin 17. Jan 202309:15
John Legend
Profimedia

Družina manekenke Chrissy Teigen in z grammyjem nagrajenega pevca Johna Legenda je bogatejša za novega člana.

Dvanajstkratni dobitnik glasbene nagrade grammy je veselo novico razkril nekaj ur po rojstvu otroka. Na zasebnem koncertu tisto noč je množici povedal, da sta s Teigen zjutraj pozdravila dojenčka.

Čeprav je veliko časa preživel v bolnišnici in ni veliko spal, je novopečeni očka na koncertu zbranim povedal, da se počuti polnega energije. “Kakšen blagoslovljen dan,” je dodal.

37-letna Teigen in 43-letni Legend imata šestletno hčerko Luno in štiriletnega sina Milesa.

Avgusta 2020 je avtorica kuharske knjige Cravings razkrila, da je znova noseča. Mesec zatem je sporočila žalostno novico, da je zaradi zapletov pri nosečnosti izgubila otroka.

Številni so jo kritizirali po spontanem splavu, ker je nekaj tako zasebnega, kot sta splav in fotografije mrtvega otroka, objavila na družbenih omrežjih. “Tistim, ki imajo kaj negativnega povedati glede fotografij, naj povem, da me niti malo ne zanima njihovo mnenje. Da me ne zanima, da je to nekaj, česar vi ne bi storili. Jaz sem to preživela, jaz sem se odločila objaviti, predvsem pa te fotografije niso za nikogar drugega kot za tiste, ki so preživeli isto ali se sprašujejo, kako je doživeti nekaj takega. Te fotografije so samo za tiste, ki jih potrebujejo. Kaj si mislijo drugi, mi ni mar.”

Legend je javno podprl svojo ženo, skupaj sta še naprej delila žalost in načrte, da bi znova zanosila.

John Legend
Profimedia

“Želela sem vam sporočiti, da sem globoko v drugem ciklu IVF-ja (zunajtelesna oploditev – in vitro fertilizacija), da rešim čim več jajčec in upam, da naredim nekaj močnih, zdravih zarodkov,” je manekenka sporočila sledilcem na Instagramu februarja.

Avgusta pa je objavila novico o nosečnosti. “Veselje je spet napolnilo naš dom in srca,” je zapisala in nadaljevala: “Milijardo udarcev pozneje imamo še enega na poti.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.