Chrissy Teigen ponosna, da se pol leta ni dotaknila alkohola

Magazin 27. Jan 202213:45
Chrissy Teigen
Profimedia

Nekdanja manekenka Chrissy Teigen, sicer soproga priljubljenega glasbenika Johna Legenda, je svojim sledilcem razkrila, da že pol leta ni popila niti kapljice alkohola.

Manekenka ni skrivala svojih težav z alkoholom, kot je pred meseci dejala, sita je sramotenja pred ljudmi, poleg tega jo je dolgotrajno pitje alkohola resnično hudo izčrpavalo. Motilo je tudi njej nočni spanec. Prav zaradi vsega naštetega je sprejela odločitev, da povsem prekine z uživanjem alkoholnih pijač. Mamica dveh otrok je v minulih dveh letih preživela marsikaj hudega, od grdih obtožb do izgube otroka, kar je njeno stisko še poglobilo. Ves ta čas ji je ob strani stal soprog, ki je tudi pod objavo na Instagramu zapisal nekaj spodbudnih besed: “Zelo sem ponosen nate, ljubezen moja.”

Chrissy je novico o treznosti ponosno objavila na omrežju Instagram, ob tem pa razkrila, da se počuti izjemno dobro. Opazno več ima energije, poslovila se je lahko tudi od zdravil proti anksioznosti. Kot je priznala, je bilo polletno obdobje velika preizkušnja, čeprav si v tem času niti enkrat ni zaželela alkohola. ”Verjetno bom še bolj navdušena, ko bo minilo vsaj pet let od zadnje kapljice. No, včasih niti ne vem, ali to resnično pomeni, da nikdar več ne bom spila kozarčka alkohola. Iskreno, nimam pojma, kaj počnem, vem le, da se odlično počutim,” je zapisala Chrissy in dodala, da se veseli regeneracije svojega telesa po letu dni brez alkohola.