Chrissy Teigen: ”Preveč rada jem, da bi shujšala”

Magazin 15. Feb 202217:45 0 komentarjev
Chrissy Teigen
Profimedia

Manekenka Chrissy Teigen je izjemno simpatična in slovi po tem, da je brez dlake na jeziku. Tako povsem iskreno govori tudi o sebi in svojih kilogramih, ki se po rojstvu drugega otroka niso tako uspešno topili, kot bi marsikdo od manekenke pričakoval.

A Chrissy Teigen (36) si zaradi tega ne beli glave. Pravi, da je zelo srečna v vlogi mame in gospodinje, hkrati pa je tudi velika gurmanka. Svojo ljubezen do kulinarike je pokazala, ko je izdala kuharsko knjigo z enostavnimi recepti. Mimogrede, knjiga je doživela velik uspeh.

Chrissy Teigen
Profimedia

Soproga slavnega pevca Johnnyja Legenda (43) je zelo aktivna na družbenih omrežjih, in to največkrat z veliko mero humorja. Tako odkrito pove, da je bila najbolj vitka po rojstvu hčerke Lune (5). ”Takrat sem trpela za poporodno depresijo.” Po rojstvu sina Milesa (3) pa ni bilo tako in kilogrami so deloma ostali.

Chrissy Teigen, John Legend
Profimedia

”Preden sem zanosila, sem bila obsedena s kilogrami. Trikrat na dan sem se tehtala. Natanko sem vedela, koliko kilogramov moram imeti zjutraj, opoldne in zvečer,” je Chrissy odkrita in dodaja, da je potem prišlo materinstvo in so se prioritete spremenile. ”Poleg tega pa zelo rada jem in sem velika gurmanka. Le kako naj se odrečem dobri hrani?” se smeji manekenka in pravi, da se v svoji koži končno odlično počuti. No, in odlično je tudi videti.

Chrissy Teigen
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!