Christina Ricci: Po novici o nosečnosti še poroka

Magazin 15. Okt 202106:00 > 06:18 0 komentarjev
Christina Ricci
Profimedia

41-letna igralka Christina Ricci, ki je pred tremi desetletji zaslovela z vlogo hčerke Srede v filmu Pri Addamsovih, se je poročila s frizerjem Markom Hamptonom.

Veselo novico o skoku v zakonski stan je Riccijeva objavila na Instagramu, kjer so ji čestitali številni slavni prijatelji, med njimi Juliette Lewis, Helena Christensen in Octavia Spencer.

Christina Ricci, Mark Hampton
Instagram

Oznanilo poroke prihaja približno dva meseca po tem, ko je temnolaska razkrila, da s frizerjem slavnih pričakujeta otroka. Takrat je na Instagramu objavila sliko ultrazvoka in pripisala: “Življenje postaja vse boljše.”

Christina Ricci, Mark Hampton
Profimedia

Dojenček, ki prihaja, bo prvi skupni otrok Riccijeve in Hamptona. Igralka ima že sedemletnega sina Freddieja, čigar oče je njen nekdanji mož, filmski tehnik James Heerdegen, s katerim sta se – ne ravno prijateljsko – razšla lani.

Christina Ricci, James Heerdegen
Profimedia

Lansko poletje je Christina zdaj že nekdanjega moža, ki ga je spoznala na snemanju serije Pan Am, policiji prijavila zaradi nasilja za štirimi zidovi. Sodišče je zaprosila, naj mu odredijo prepoved približevanja, ugodili so tudi njeni zahtevi po samostojnem skrbništvu nad njunim sinom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!