Cindy Crawford poletne vročine premaguje z mokrimi lasmi

Magazin 23. Jul 202213:00 0 komentarjev
Cindy Crawford
Profimedia

Ameriška manekenka Cindy Crawford je nedavno v New Yorku pokazala, da se v teh vročih dneh na ulico odpravi kar z mokrimi lasmi.

Manekenka Cindy Crawford je bila v devetdesetih letih ena izmed najbolje plačanih manekenk na svetu, krasila je skoraj vse naslovnice najbolj prestižnih modnih revij, za njene usluge pa so se trgali številni modni oblikovalci.

Tudi v zrelih letih pa še vedno sodeluje s številnimi prestižnimi blagovnimi znamkami, katerih zaščitni obraz ostaja še danes in še vedno ji paparaci sledijo na vsakem koraku.

Nedavno so jo ujeli v New Yorku, ko je zapuščala hotel Crosby in mnogi so bili navdušeni nad tem, ko so videli, kako dober trik je uporabila slavna manekenka, da bi nekoliko ublažila vroče poletne dni.

Cindy Crawford
Profimedia

Na ulici se je tako pojavila kar z mokrimi lasmi in verjetno bo takšna ideja mnogim še kako všeč, saj sušenje s fenom v teh vročih dneh mnogim ni najbolj ljuba ideja.

Cindy je tako pokazala, da obstaja tudi bolj prijeten način sušenja las, na zraku, pričeska pa se ji je med hojo po ulici oblikovala kar sama od sebe in bila je povsem ljubka.

No, morda pa tudi vas zamika, da se zjutraj od doma odpravite kar v stilu slavne manekenke in tako poskrbite, da vas bodo mokri lasje hladili še vso pot do službe.

Cindy Crawford
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!