Claire Foy, “šokantno dobra” v novi seriji, po nakupih s kavo v roki

Magazin 29. Dec 202117:45 0 komentarjev
Claire Foy
Profimedia

Zvezdnica prvih dveh sezon Netflixove uspešnice Krona Claire Foy, ki te dni Britance navdušuje v novi seriji, je v Londonu pred dnevi opravila nekaj zadnjih božičnih nakupov.

Fotografi so 37-letnico, ki je za svojo upodobitev Elizabete II. v Kroni dobila več nagrad, tudi emmyja, ujeli, ko si je med nakupovanjem privoščila še kavo za na pot.

Claire Foy
Profimedia

Claire, sicer v sproščeni opravi in pokrita s toplo kapo, je pritegnila pozornost tudi s torbico, Givenchyjevo mystic v vinsko rdeči izvedbi, katere cena se giblje blizu treh evrskih tisočakov.

Claire Foy
Profimedia

Igralka nastopa v seriji A Very British Scandal, ki so jo te dni začeli predvajati na BBC. Za upodobitev vojvodinje Argyllske je že požela odlične kritike, po besedah nekaterih naj bi bila Foy “šokantno dobra” izbira za to vlogo dedinje brez namena – pravega nasprotja kraljice Elizabete II.

Claire Foy
Profimedia

Serija, ki sledi uspešnici A Very English Scandal s Hughom Grantom in Benom Whishawom, je dramatizacija resničnih dogodkov v 60. letih ob škandalozni ločitvi Margaret Campbell, vojvodinje Argyllske, in njenega moža Iana Campbella, 11. vojvode Argyllskega – v novi nadaljevanki ga igra Paul Bettany.

Foy je o prizorih seksa v seriji povedala, da so ji povzročali veliko nelagodja: “To je mračno, najbolj mračna stvar, ki jo lahko narediš. Ko si ženska in moraš na platnu izvajati lažen seks, se počutiš izkoriščano. Počutiš se izpostavljeno.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!