Clara zavrnila milijonsko ponudbo za golo resnico o Piqueju in Shakiri

Magazin 29. Mar 202311:23
gerard pique
Instagram Gerard Piquet

Španska študentka Clara Chia Marti svojo zvezo z legendarnim nogometašem Gerardom Piquejem skriva pred javnostjo, kar dodatno vzbuja zanimanje medijev. Kljub velikim vsotam za nastop v medijih Clara vse ponudbe zavrača.

Donedavna anonimna študentka Clara Chia Marti, ki so jo po krivici označili za glavno krivko za razhod med pevko Shakiro in legendarnim nogometašem Gerardom Piquejem, je zdaj zasuta z milijonskimi ponudbami. Po poročanju španskih medijev sta na mizi dve ponudbi, prvo pa je že z gnusom zavrnila. Za ekskluzivni editorial in golo resnico o Piqueju in Shakiri so ji ponudili milijonsko nagrado, ki pa jo je Clara zavrnila, dobila pa je že novo ponudbo, če svojega dragega pokaže v kopalkah za poletno edicijo.

Gerard Pique, Shakira
Profiedia

Skrivnostna Clara svojo zvezo s Piquejem ohranja daleč od oči javnosti, kar le še povečuje medijsko zanimanje – kot je znano, je zavračala vse prošnje za intervju o svojih načrtih poklicne in zasebne prihodnosti. Njen partner Gerard Piqué je nedavno prvič za medije spregovoril o razhodu s kolumbijsko pop zvezdnico, s katero sta se po 11 letih zveze razšla v začetku leta. V intervjuju za španski dnevnik El Pais je izjavil, da se oba s Shakiro zavedata lastne odgovornosti za dobro počutje svojih otrok, desetletnega sina Milana in osemletne Sashe.

Svojo zvezo s 13 let mlajšo Claro Chijo Marti, študentko odnosov z javnostmi na zasebni univerzi, je opisal kot “zelo srečno”. Dodal je, da so ljudje, ki jih ima rad in mu je mar zanje, tisti, ki ga resnično poznajo, drugi pa zanj niso pomembni. “Veliko energije sem vložil v to, da sem bil s svojimi najdražjimi in jim dal to, kar imam. Zelo sem srečen. V mojem življenju so se zgodile spremembe, a sem znal ohraniti srečo,” je sklenil upokojeni branilec Barcelone, ki je zdaj uspešen poslovnež.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.