Človek, ki ga je ljubila Lepa Brena: posvetila mu je svojo slavno pesem

Magazin 19. Nov 202210:59 0 komentarjev
Lepa Brena
YOUTUBE

Le redki se spominjajo ljubezni, ki jo je Lepa Brena imela, preden je spoznala svojega zdajšnjega moža.

Pevka Lepa Brena, ki je bila izredno priljubljena v času Jugoslavije, številni pa jo poslušajo tudi danes, je več kot tri desetletja poročena z nekdanjim teniškim asom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Njuna ljubezenska zgodba je pritegnila ogromno medijske pozornosti, tudi njuno poroko so prenašale televizijske kamere.

Tako ni čudno, da se le redki spominjajo, da je Brena pred njim imela še eno veliko ljubezen. V zvezi je bila z Mirkom Krlićem, ki je v osemdesetih delal kot DJ (kasneje je postal poslanec in predsednik odbora za kulturo), piše Zadovoljna.hr.

Zoran Vasilić, ki je vedel za razmerje med Breno in Mirkom, je ravno zato napisal pesem Miki, Mićo in jo dal Breni v poslušanje. Pevka je pesem takoj sprejela, z njo se je tudi prijavila na tekmovanje za pesem Evrovizije. Leta 1985 se je govorilo celo, da se bo Brena poročila ravno z Mirkom. A življenje je zanju imelo drugačne načrte.

Ko je bila njuna zveza že končana in je minilo nekaj časa, je Mirko le spregovoril o njej. “Res je, bila je moja punca, imela sva se rada. A to je zdaj že preteklost, zdaj sva dobra prijatelja,” je pojasnil. Spoznal jo je, ko je prvič nastopala v Zrenjaninu. Takrat še ni bila tako uveljavljena, je pa posel jemala resno, bila je velika profesionalka. “Vedela je, kaj hoče,” je opisal.

Dodal je, da mu je Brena govorila, da je njena velika želja, da se poroči in ima otroke. Bala se je, da bo njena slava minila, ona pa bo ostala sama. Dodatno jo je skrbelo, ker je bila zaradi kariere ločena od staršev, ki so živeli v Brčkem. Po vseh teh letih, ki so minila od njune zveze, je Mirko imel same lepe besede za Breno, ki tudi danes velja za izredno delovno in skrbno žensko.

Mirko Krlić
Mirko Krlić (FACEBOOK)

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!