Conan O’Brien v svojem podkastu o Sloveniji: “Obhodiš jo v desetih minutah”

Magazin 27. Jan 202319:26 0 komentarjev
Conan O'Brien
Zajem zaslona/Twitter/@ConanOBrien

Svetovno znan ameriški voditelj in komik Conan O'Brien je v svojem podkastu govoril o Sloveniji. Kaj je povedal?

Ameriški komik in voditelj mnogih večernih pogovornih oddaj Conan O’Brien je nedavni epizodi svojega podkasta Conan O’Brien Needs a Friend (Conan O’Brien potrebuje prijatelja, op. a.) govoril o Sloveniji. V podkastu namreč sprejemajo klice poslušalcev, in v tokratni epizodi se je O’Brienu prek videopovezave pridružil Simon iz Vipave, ki je z O’Brienom poklepetal o Sloveniji.

Simon je voditelju najprej povedal nekaj o sebi, med drugim tudi, od kod kliče. Razložil je, da je trenutno v Ljubljani, da pa izvorno prihaja iz Vipave, ki jo je označil tudi za slovensko Napa Valley, znano ameriško vinorodno pokrajino.

O’Brien je po odzivu sodeč za Slovenijo že slišal, saj je vedel da gre za zelo majhno državo, prav tako je vedel, da sta Slovenca Luka Dončić in Melania Trump. Ob tem je Simona v šali vprašal, ali imamo Slovenci kip nekdanje ameriške prve dame.

Ameriškim sogovornikom se je sicer precej zapletlo pri izgovarjanju besede Ljubljana. Zmotilo jih je zlasti zaporedje črk “l” in “j”.

Nato so v podkastu govorili o smešnih oglasih, ki jih za šalo snema O’Brien. Slednji je Simona zato vprašal, oglas za katero slovensko podjetje ali storitev naj naredi, in Simon je predlagal svojo priljubljeno kavarno v Ljubljani, kavarno Stow ob ljubljanskem mestnem muzeju na Gosposki ulici.

Na koncu se je O’Brien še enkrat pošalil o majhnosti Slovenije, češ da je mogoče v desetminutnem sprehodu obhoditi celotno Slovenijo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!