Courtney Love priznala, da ji je Johnny Deep rešil življenje

Magazin 26. Maj 202211:30 0 komentarjev
Courtney Love
Profimedia

Številni zvezdniki so zavzeli svoje stališče v sodni borbi Johnnyja Deepa, ki na sodišču bije boj proti nekdanji soprogi Amber Heard. Nekdanja žena Kurta Cobaina, Courtney Love, pri tem ni izjema.

Courtney Love je po izgubi soproga Kurta Cobaina, ki je 1994 storil samomor pri starosti 27 let, preživljala izjemno težke čase. Par je v zakonski jarem skočil dve leti prej, skupaj pa sta imela tudi hčerko Frances Bean.

Cobainova vdova se je ob izgubi zatekla tudi v mamila in nočno življenje. Neke noči 1995, ko je pretiravala z odmerkom mamil, bi pred klubom The Viper Room skorajda umrla, takrat pa je njeno življenje rešil Johnny Depp. Slednji je bil namreč solastnik kluba, ki je bil v 90. letih epicenter zvezdniškega dogajanja na Sunset Stripu.

”Ne želim soditi nikogar, a kar želim povedati, je, da mi je Johnny leta 1995 s CPR rešil življenje pred klubom The Viper Room, ko sem predozirala mamila,” je pevka dejala v videu, ki ga je objavila na družbenem omrežju. Pri tem je sledilcem zaupala, da je po Cobainovi smrti Depp velikokrat vzpostavil stik z njeno hčerko, napisal ji je tudi pismo za 13. rojstni dan, saj se je zavedal družinske situacije.

Johnny Deep
Profimedia

”Johnny ji je, ko sem bila na kokainu in je morala Frances preživeti vse trpljenje in bitke s socialnimi delavkami, napisal štiristransko pismo, ki pa mi ga nikoli ni pokazala,” je dejala glasbenica, ki sicer Johnnyja takrat osebno sploh ni poznala: ”Potem je poslal limuzino v njeno šolo, kjer so jo stražili socialni delavci, da bi si s sošolci lahko ogledala Pirate s Karibov. To je storil večkrat. Na premieri ji je namenil celo sedež z njenim imenom.”

“Mami, rešil mi je življenje”

Ob tem je Courtney priznala, da si nikdar ni ogledala kateregakoli izmed filmov franšize Pirati s Karibov, medtem ko jih je njena hčerka naravnost oboževala. ”Veste, kaj mi je rekla, ko je dopolnila 13 let? Mami, rešil mi je življenje,” v videu ganjeno pove vdova Kurta Cobaina. V njem je jasno zavzela stališče v podporo igralca, izrazila pa je tudi svoje sočutje do Hardove.

”Bila sem najbolj osovražena ženska v Ameriki. Bila sem najbolj osovražena ženska na svetu še pred dobo TikToka in je res … Sočustvujem z njo, saj vem, kako grozno se mora počutiti,” je svoje občutenje in misli delila Courtney.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!