Črnogorska manekenka je snaha Nicolasa Sarkozyja

Magazin 12. Okt 202213:30
Louis Sarkozy, Natali Husic
Profimedia - Louis Sarkozy in njegova soproga Natali Husić

Natali Husić je uspešna manekenka, ki živi v New Yorku, pred dnevi pa se je poročila s sinom nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, s Parižanom Louisom Sarkozyjem.

Poroka je bila v krogu najbližjih, a je vseeno v Franciji požela veliko zanimanja. Vse zanima, kdo je lepotica Natali Husić (32), ki je postala članica ene najbolj znanih francoskih družin. Nova snaha nekdanjega francoskega predsednika živi razpeta med Washingtonom in New Yorkom. Med drugim se je šolala tudi na znamenitem gledališkem in filmskem inštitutu Leeja Strasberga. Sicer pa je Natali hčerka znanega diplomata nekdanje Jugoslavije Ilirja Husića, ki je danes uspešen poslovnež in že dolgo živi in dela v tujini. Za to priložnost se je Nicolas Sarkozy (67) srečal z nekdanjo soprogo Cécilio Attias in mamo njegovega sina. Na poroki je bila tudi njegova sedanja partnerica, Carla Bruni (54).

Nicoas Sarkozy, Carla Bruni
Profimedia – Nicolas Sarkozy s soprogo Carlo Bruni.

Potem ko je Natali leta 2017 spoznala najmlajšega sina Nicolasa Sarkozyja, se je njena kariera obrnila v drugo smer. Diplomirala je iz mednarodnih odnosov na NYU, znani zasebni univerzi na Manhattnu, in tako vstopila v poslovni svet. Letos julija sta se z Louisom zaročila in nato 24. septembra dahnila usodni da v mestu Gordes v Provansi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.