Daniel Craig se je zaradi vloge Jamesa Bonda preprosto razjokal

Magazin 17. Mar 202210:15 0 komentarjev
Daniel Craig
Profimedia

Igralcu je bilo zelo težko, ko je gledal svoj zadnji film o znamenitem britanskem agentu.

Slavnega agenta je Daniel Craig odigral v petih delih. Pred podelitvijo nagrad BAFTA, ki je potekala 13. marca v Londonu, pa je v intervjuju razkril, da mu je bilo težko gledati svoj zadnji film o Bondu.

Slovesnost ob podelitvi nagrad BAFTA se je začela s poklonom najbolj znanemu filmskemu agentu, ki je bil pred 60 leti prvič prikazan na velikih platnih. Vsi so upali, da se bo Daniel Craig lahko udeležil slovesnosti, a to zaradi njegovih drugih obveznosti oziroma nastopa v predstavi Macbeth na Broadwayu ni bilo mogoče.

Podelitev je gledal v svojem domu v New Yorku, skupaj s soprogo, prav tako igralko, Rachel Weisz. Pred tem je dal intervju za Daily Star, v katerem je med drugim dejal, da je – medtem ko je gledal zadnji film o Jamesu Bondu – jokal kot otrok. “Seveda mi ni bilo vseeno, ko sem se zadnjič gledal v vlogi Jamesa Bonda. Temu ženskarju sem posvetil 15 let svojega življenja,” je izjavil igralec.

Daniel Craig, Ana De Armas
Profimedia

Gledalci so ga v ikonični vlogi prvič videli leta 2006, ko je igral v veliki filmski uspešnici Casino Royale. Takrat je Craig postal svetovno znan, naslednje leto pa je na podelitvi nagrad BAFTA prejel nagrado za najboljšega igralca.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!