Danijela Martinović oboževalce zaprosila za pomoč

Magazin 17. Nov 202210:15
Danijela Martinović
Primož Predalič

Hrvaška pevka bi rada ustvarila videospot, sestavljen iz spominov oboževalcev na njene nastope, fotografije in posnetke. Spremenila bi ga v videokolaž.

Nova pesem Danijele Martinović se imenuje Vjerujem ljudima (Verjamem ljudem, op. a.), ob tej priložnosti pa je svoje oboževalce na Instagramu zaprosila, naj ji pošljejo fotografije z njo ali posnetek koncerta iz različnih obdobij. Spomine oboževalcev bi nato uporabila za videospot. Kot pravi, verjame ljudem in tudi upa, da jo bodo oboževalci podprli in se ji pridružili pri ustvarjanju spota s svojimi spomini.

Avtor njene nove pesmi – glasbe in besedila – je Danijelin dolgoletni sodelavec Zoran Mišolongin. “Nekje sem prebrala čudovito misel, ki je že dolgo časa moje vodilo. Bodite taki, kakršni hočete, da je svet. Če tako živimo, ne čakamo nemočno priložnosti za hvaležnost. Ravno nasprotno, takrat mi ustvarjamo priložnosti za hvaležnost. Ali obstaja kaj bolj čudovitega od tega, da nekdo prav zaradi vas verjame v dobro v ljudeh? Jaz ne morem drugače. Globoko, iskreno in povsem verjamem ljudem. Hvala vam, čudoviti ljudje, da ste del mojega potovanja,” je sporočila pevka.

Čez nekaj časa bo znano, koliko posnetkov in fotografij je dobila Danijela. Številni zagotovo že komaj čakajo na njen novi videospot – še posebej, ker bo poln spominov drugih ljudi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.