David Beckham uživa v Benetkah, družbo mu dela prikupna hčerka

Magazin 15. Jun 202208:45 0 komentarjev
David Beckham
Profimedia

Angleški zvezdnik David Beckham te dni uživa v Benetkah, kjer si s hčerko Harper Seven ogleduje znamenitosti in razvaja brbončice z okusnimi italijanskimi dobrotami.

Upokojeni angleški nogometaš David Beckham nikoli ni skrival, da je v času profesionalne kariere najbolj pogrešal čas, ki bi ga lahko namenil družini, in da si je ves čas želel, da bi se lahko več posvečal svojim štirim otrokom.

Po koncu kariere se je seveda vse spremenilo in danes ga je mogoče pogosto videvati v družbi otrok in na kilometre daleč je mogoče opaziti, da v takšnih trenutkih zares nadvse uživa.

David Beckham
Profimedia

Nedavno sta se s Harper odpravila v Benetke, kjer sta si privoščila vožnjo z gondolo in se nato zvečer odpravila še v gledališče, ponosni oče pa se je ves čas smehljal in vidno užival v družbi svoje princeske, ki je vsak dan bolj odrasla.

David Beckham
Profimedia

David je že pred časom dejal, da imata s Harper posebno vez, saj je z njo preživel največ časa, saj se je rodila v času, ko se je njegova profesionalna pot počasi zaključevala, zato ji je lahko posvetil ves svoj čas, bil z njo na vsaki šolski prireditvi ter jo vozil na popoldanske obveznosti, kar pri sinovih enostavno ni bilo mogoče, saj je imel zaradi številnih treningov in tekem le malo možnosti za družinsko preživljanje časa.

David Beckham
Profimedia

No, Harper ne skriva, da ji očetova pozornost še kako godi, številni pa so opazili tudi to, da je hčerka po slavni mami nasledila ljubezen do mode. V gledališče je prišla oblečena v dolgo pisano obleko in kar žarela ob vsej pozornosti, ki so ji jo namenjali.

David Beckham
Profimedia

David je zadnje čase z družino vse več v Miamiju, kjer ima zasidrano tudi svojo razkošno jahto, za katero se je navdušil, potem ko je nekaj časa preživel na čudoviti jahti Eltona Johna. Zdaj ga je velikokrat mogoče opaziti, kako z ženo Victorio uživa v posedanju na jahti in uživa v sladkem niču, o čemer je lahko na vrhuncu kariere le sanjal.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!