David in Victoria Beckham uživata na svoji jahti v Miamiju

Magazin 12. Apr 202312:30
Victoria Beckham
Profimedia

Zakonca Beckham prosti čas najraje preživljata v Miamiju, kjer imata v marini zasidrano razkošno jahto, ki je obema v veliko veselje.

David Beckham s svojo ženo Victorio najraje prosti čas preživlja v Miamiju, kjer ima družina že nekaj časa svojo razkošno jahto in kjer radi preživljajo dneve, proste vseh obveznosti.

Tako je bilo tudi med nedavnimi prazniki, ko sta David in Victoria na jahti uživala v sladkem niču in se prepuščala toplemu sončku, ki v teh pomladnih dneh še kako prija.

Victoria je med sončenjem pazila le, da je dobro zaščitila svoj obraz, poleg sončne kreme je globoko nanj potegnila tudi športno čepico, da bi se izognila opeklinam in poškodbam na koži.

Na jahti ni bilo opaziti njunih sinov, jima je pa družbo delala hčerka Harper, ki je vsak dan bolj odrasla. David ni nikoli skrival, da imata s hčerko posebno vez, saj se je njej lahko najbolj posvetil, ker je bil pri sinovih še zelo zaseden s svojo uspešno nogometno kariero.

Victoria Beckham
Profimedia

David je v Miamiju že pred časom zasidral svojo 5 milijonov funtov vredno lepotico, ki si jo je kupil, potem ko ga je navdušila jahta glasbenika Eltona Johna.

Zakonca Beckham že leta prijateljujeta s slavnim glasbenikom, in ko je David videl, kako zelo lepo mu je na njegovi jahti, se je odločil, da je čas, da si kupi svojo.

Danes slavna zakonca vsak prost dan izkoristita za oddih v Miamiju in zdi se, da tam zares oba zelo uživata.

Victoria Beckham
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.