Demi Lovato na 30. rojstni dan z novim albumom in fantom

Magazin 24. Avg 202207:30
Delite:
Demi Lovato
Foto: Profimedia

Priljubljena ameriška pevka in igralka Demi Lovato je 30. rojstni dan praznovala z novo ljubeznijo - fantom Jutesom.

Ameriški People je na začetku meseca pisal, da je pevka znova zaljubljena. V teh dneh, ko je Demi dopolnila 30. rojstni dan, pa je par svojo ljubezen javno potrdil v New Yorku. V soboto so ju paparaci ujeli, kako skupaj zapuščata restavracijo v Santa Monici v Kaliforniji.

V čast jubileju je Jutes na Instagramu napisal sladek poklon svoji dragi, ki jo je poimenoval 30-letna nagajivka. Med drugim je zapisal, da je najsrečnejši človek na svetu, ker ji lahko reče moja.

“Nasmejati te je postala moja nova obsesija, ker tvoj nasmeh dobesedno zdravi mojo depresijo. Tako sem ponosen, ker nisi le preživela vsega, ampak si prišla na vrh. Tu sem zato, da te podpiram in pripovedujem neumne očetove šale, ko je to potrebno. Si več kot tvoja glasba, več kot lep glas, več kot lep obraz. Ti si vse. Ljubim te,” je zapisal.

V začetku tega meseca je neimenovani vir ekskluzivno za People potrdil, da je Demi Lovato v novem razmerju. “To je res srečno in zdravo razmerje. On je super fant.”

Zadnji dnevi so za Demi še kako pestri. V petek je izdala osmi studijski album z naslovom Holy Fvck. Ob izdaji albuma se je pevka podala na istoimensko turnejo.

V novem intervjuju za radijsko postajo Apple Music 1 je zvezdnica spregovorila o tem, kako se veseli počasnejšega tempa v naslednjem desetletju in osredotočanja na osebno življenje.

“Vidim ga kot vrata, ki se odpirajo v popolnoma novo poglavje mojega življenja. Skozi ta vrata vidim stvari drugače: vzela si bom čas zase, delala bom na duhovnosti, odpotovala bom v kraje, kamor želim iti, kjer še nikoli nisem bila … Ko bom to storila, si bom vzela čas in ustvarila družino, vzgajala otroke. Počela bom stvari, ki me veselijo zunaj te glasbene industrije, saj je ta industrija vse, kar poznam že od otroštva.”

Demi Lovato
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar